Milyen telefont kellene vennem? Wifis legyen, érintőképernyős, a kép minőség legyen jó, a hang méginkább, ne legyen 50nél drágább és kártyafüggetlen legyen!
Figyelt kérdés
pl egy samsung omnia? vélemények? vagy ki mit tudna ajánlani?2011. jan. 12. 23:05
1/12 anonim válasza:
ZTE Blade, wifi nagyonjó, kép nagyonjó, a hang kevésbé, 36 ezer.
2/12 bp1985 válasza:
Samsung monte. zte blade-val sok a gond, ne vegyél olyat. Van itt egy szervizes, pár kérdéssel előbb leírta, hogy fakó a képernyő, meg eléggé gázos maga a telefon.
3/12 anonim válasza:
Akkor nekem mázlim volt vele :)
4/12 anonim válasza:
5/12 bp1985 válasza:
Nekem ugyan nincs, de az 1 napos teszt, meg a napi szinten való szerelés az más. Nem mindegy, hogy tesztelik 2 órát, írnak egy cikket, vagy naponta foglalkozik ugyanazzal.
6/12 anonim válasza:
a zte blade pont olyannak jó mint a kérdező! függetlenül 50 alatt csak sokkal gagyibbak vannak! el lehet dönteni hogy mi a fontosabb: a funkcionalítás, vagy a márka!
9/12 anonim válasza:
Szerintem az OMNIA mai napig egy korrekt telefon. Oprendszere okos és megbizható, képernyője minőségi. A telefonról csak hosszutávú és pozitiv tapasztalatokat lehet hallani, nem utolsó sorban azért, mert minőségi anyagokból készült és a telefon összeszerelése kifogástalan. Ha valami nem hétköznapira vágynék, amely a multimédia terén is otthon van, akkor biztos h a stabil és minőségi OMNIA-t venném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!