Mi történik egy matraccal ha nehezebb ember használja mint amit javasolnak?
Táskarugós matracot és egy új ágyat szeretnék vásárolni. De szinte az összes matrachoz amit megtudnék venni MAX 110KG-os terhelést írnak. Én meg vagyok 125. Mi trörténik a matraccal ha én 125 kilósan fogom használni?
140x200 cm-es táskarugós matracot szeretnék venni.
A kókuszrèteget felejtsed el. Töredezik, összeprèseled, nem rugalmas.
Egy átlagos hideghab 28-32kg/m3 a jó minősèg ez felett kezdődik.
A hideghabrètegnèl a sűrűsèg adja az èlettartamot.
Mindegyik lehet jó. Akár rugós, akár szivacs. Ez egyèn kèrdèse, kinek mi jön be. A kemènysèg alvási szokás, ès kinek mi szimpi.
Egy biztos. Minden habmatrac hideghab ( nem szivacs) a hideghab pontrugalmas, megfelelő alátámasztást tud adni. Ergonómikus, meg amit a marketing ráír. A rugósba a táskarugós jó, ahol a rugók külön mozognak. Erőssèggel beállítják a megfelelő alátámasztást.
Bármi lehet, ha neked kènyelmes.
A rugós jobban szellőzik. A hideghab minèl sürübb, annál tartósabb, de melegebb is. Ezèrt meleg a memóriahab, mert nagyon sürü. A jobb szellőzès, puhaság miatt a szivacsnál bordákat vágnak, csatornázzák, kombinálják
"Én meg vagyok 125. ... Most megmèrtem magam, ruhástól felöltözve vagyok 114,7 kg."
Észre se vetted és leadtál 10 kilót? :) Gratula! Hogy csináltad? Mindenesetre valamit jól csinálsz! Csináld tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!