Mi történik egy matraccal ha nehezebb ember használja mint amit javasolnak?
Figyelt kérdés
Táskarugós matracot és egy új ágyat szeretnék vásárolni. De szinte az összes matrachoz amit megtudnék venni MAX 110KG-os terhelést írnak. Én meg vagyok 125. Mi trörténik a matraccal ha én 125 kilósan fogom használni?
140x200 cm-es táskarugós matracot szeretnék venni.
2024. jan. 7. 20:47
2/19 anonim válasza:
Egy idő után kifekszed a matracot, minőségétől függően. A férjem 120 kg én meg 50, cserélgetni szoktuk az oldalunkat, hogy mind a két oldalon egyenletesen terhelődjön a matrac 😀😀😀
3/19 anonim válasza:
lesz benne egy kagyló alakú mejedés
4/19 anonim válasza:
Hamarabb kifekszed mint kellene. Ha a rugók nem is, de a szivacs rèszek igen tönkremennek. Sok gyártó amúgy is egy közepes vagy gyenge szivacsot rak a táskarugó fölè.
5/19 anonim válasza:
Lesz benne egy mélyedés ahol sokszor fekszel. Az enyém is ilyen. Lefekszem és bele is gördülök a lyukba. Persze ehhez sok év kell, nem másnap lesz ilyen.
6/19 A kérdező kommentje:
Elnèzèst kèrek mindegyikőtöktől. Rosszul írtam. Most megmèrtem magam, ruhástól felöltözve vagyok 114,7 kg.
2024. jan. 8. 13:14
7/19 anonim válasza:
Mivel totàl határ eset, így vagy egy jó minősèget kell nèzned (aminek van paramètere ès jó minősèget takar), vagy egyel nagyobb terhelhetősègű matracot.
Egyèbkènt drágább lesz a hús mint a leves. Mert a tönkrement matracon, nem fogsz tudni aludni, illetve derèkfájás stb is lesz belőle. Ès vehetsz másikat, vagy kinlódsz.
8/19 A kérdező kommentje:
Ezt a matracot néztem ki, 140x200-as méretben. Mindenképp begyek hozzájuk kipróbálni és ha tetszik meg is venném néhány hét múlva max.
2024. jan. 8. 18:22
9/19 A kérdező kommentje:
Ez vajon mennyire "jó" minőségű lehet?
2024. jan. 8. 18:22
10/19 A kérdező kommentje:
2024. jan. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!