Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Végre sikerült ingatlant...

Végre sikerült ingatlant vennem és amire eljutok lassan a vásárlás végére, hiányozni fog a jelenlegi lakhelyem. Nem a lakás, hanem a város. Más is volt már így?

Figyelt kérdés

Várostól 15-20 percre fogok költözni, végre saját lakasba. Néha belegondolok, hogy hiányozni fognak az esti kutyás séták, a városi fények vagy nappal a változatos nagy körök. A megszokott edzőterem is hiányozni fog, ami gyalog maximum 10 perc.

Nem rossz hely , ahová megyek lakni és egyedül ott volt lehetőségem mihamarabb sajat otthont vásárolni. Szép és jó környék. Kutyáknak lesz kis kert is. Ebben a városban olyan jellegű lakást dupla áron lehetne venni, amihez ha az önerő összejönne, talán másfélszeres lenne az áremelkedés. Ami negatív itt, az a jelenlegi albérletem, mert le van lakva és 2 év alatt se bírtam megszokni valamiért. Ha ennél jobbat szerettem volna kivenni, akkor jóval többe kerül, ami kidobott pénz. Inkább a sajátot fizetem. Sokszor a sok ember is zavar, de közel van szép sétány is. Járt már hasonlóan valaki ? Kinek mennyi időbe telt megszokni az új lakóhelyet és életet?

2023. szept. 23. 06:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát mindent azért nem lehet. Jó levegő, de jó közlekedés. Emberek, de csend. Szolgáltatások minden sarkon, de szép természeti környezet... :) Valami mellett dönteni kell. És ha viszont már döntöttél, akkor nem érdemes hátranézni, hanem bátran előre.
2023. okt. 12. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Pedig ilyen is van, mi laktunk ilyen helyen, de mivel társasház volt és nekünk kertes volt az álmunk, el kellett onnan jönnünk (ott nem engedhettünk meg magunknak egy házat, pont amiatt, mert nagyon jó természeti adottságai vannak és mégis minden van, ami kell, ehhez mérten meg is kérik rendesen az árát még egy felújítandó romhalmaznak is.) Most van szép nagy kertünk, csend, nyugalom, a közlekedés sem olyan rossz, de mégis vérzik a szívem kicsit a régi helyért ❤️ Milyen jó lenne, ha össze lehetne gyúrni az álomlakhelyet igény szerint 😀
2023. okt. 12. 15:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Én a városban nem tehetem meg , hogy lakást vegyek, mert ami olcsóbb lenne az lepusztult vagy egy lyuk. Se pénz, se ügyesség nincs hozzá. Közel van a város, azzal nincs baj. Lehetőségek a sétára az másabb. Szinte csak az hiányzik.
2023. okt. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!