Mit csináljak ha a szerelő festő lehúz kávéval cigivel kajával míg nálam van?
Tőlem lejmol cigit kávèt egész nap, kaját nem hoz magával és mivel én szeretnék enni igy nincs képem hogy ne kèrdezzem meg kér e.
Erre mondja igen es velem eszik.
Es ez ugy kezdődött hogy csak megkinaltam egyszer mikor reggel jött es kerdeztem mit kér, mondta sört és hoztam neki.
Tehát a munkán kivül nekem kell állni a napját?
Majd jön megint. Hozassak vele cigit kavét kaját magamnak?
De nem is jol csinálja pl nem csiszolja le az előző réteget és ugy festi. Ami festés után elkezd felmallani leperegni. Szoval az hogy barati áron van az itt kompenzálva is van hogy kegyetlen ronda igénytelen gyorsmunka de legalább fehér az egész.
De egy furdő miatt reggeltől este 17 ig kellett vele vergodnöm cigizni kavezni beszélgetni a tobbi munkát pl ajtójavítások meg odázza másik hétvégèkre.
Azaz honapokon át is kell vele egyutt működnöm ugy, hogy hol ez nincs kész hol az.
Már keresem a többi pasit is.
Mert ha egy ember honapokig dolgozik akkor talán 5 emberrel kesz is lesz minden.
Most találkozom egy villanyosal. Az ismim (akiről sírok a kerdésben)félig csinálta meg a bojlerbekötést csak a masik felét meg odázza ahelyett hogy tegnap festéssel parhzamban kesz lenne az is. De nem.
3 éve újítattam fel teljeskörűen a lakásomat.
Egy jó barátom vállalta,mindent is piaci ár alatt.
Nekem egy percig nem volt kérdés ez,nem csináltam ebből problémát,magamtól kaját hozattam neki,sört,kávét.
Szerintem ez olyan mint jatt vagy az étteremben a szervíz díj
#11 Még mindig nem írtad le miben egyeztetek meg vele. Mi a feladata, hogyan fizeted, mennyit fizetsz. Nem mindegy hogy óradíjat fizetsz vagy az elvégzett munkát fizeted ki. Hogy fizetsz-e neki egyáltalán vagy szívességből dolgozik nálad.
Írd le pontosan mi a megegyezésetek, mennyit és hogyan fizetsz neki, mit vársz el cserébe amit megbeszéltetek!
Nem is volt ilyenrol szó hogy egesznap én állom neki a cigit kavet kaját.
Szo se volt errol.
Ugy volt jon festeni en amit tudok en is csinálom aztan kifizetem kp-ban es csá.(amit már festés kozben is elkért)
Csak ő még egybeköti azzal is hogy érezzuk jol magunkat tehat plusz zene beszelgetes meg minden sz.r. dehat mivel ismeros erre mit mondjak? Kibirom a hülye zenéjèt is.
#15 nekünk is ismerős csinálta. Amit mi tudtunk azt megcsináltuk (elmondta hogy kell és mi kell hozzá), kapott egy lakás kulcsot és ott hagytuk. Mivel ismerős bíztunk benne, nem lopott el semmit stb.
Ha ez neked akkora teher csináld te vagy hívj 2-3 normális szakembert, akik negyed ennyi idő alatt és minimális problémázással megcsinálják.
Ha meg kibírod minek kérdezel?
Ha áron alul csinálja mert rokon vagy ismerős akkor a minimum hogy megeteted, megitatod, megcigizteted.
Ha meg nem tetszik akkor keress egy szakit.
Hát ez vagy kamu kérdés, vagy nagyon hülye vagy.
Amúgy amelyik munkás sört kérne tőlem, az már mehetne is hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!