Az normális, hogy jóformán nincs olyan település az országban, ahol nem élnek zsávárellák?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy a liberálisan gondolkodók ezt nem tekintik problémának,én viszont nagyon is annak tekintem, mert engem állandóan megtaláltak.
A város, ahol korábban laktam (Abony, Pest megye) ,az is tele van velük és legtöbbjük elég problémás, viszont mióta felköltöztem Budára, a 2. Kerület annak a részére,ami távol van a belvárostól, azóta nyugodtabb vagyok, olyan szempontból, hogy a környéken nem rettegve kell járni, hogy mikor fognak beszólni vagy kirabolni ezek a kedves "honfitársak".
Amikor no-go zónában járok (pl: Nyugati pu.környéke), akkor óvatosaabb vagyok,de legalább a környéken, ahol lakok, nem kell tartani a dázsvírektől.
2023. jan. 3. 20:36
2/29 mindentudó99 válasza:
Pusztavacson állítólag nincs. Pár éve hallott azóta lehet változás . Ha igaz akkor egy mesebeli hely lehet.
3/29 anonim válasza:
Százhalombattán sincsen cigány. Mármint szó szerint egy cigány sincsen, nem az hogy csak szállingózni látni őket. Egyrészt drága hely, másrészt nem engedik őket betelepülni évtizedek óta.
4/29 A kérdező kommentje:
#3 nagyon helyes
2023. jan. 4. 01:15
5/29 anonim válasza:
Nem tudok segíteni, nálunk vannak. Az elnevezés honnan jött?
8/29 anonim válasza:
Én egyetlen helyet tudok, ahol még soha életemben nem láttam cigányokat.
A postán a csekkbefizetésnél.
10/29 anonim válasza:
Egyetemen sincsennek. Cernbe se😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!