Érez/érzett más is úgy, hogy megbánta ahova elköltözött?
Tőlünk szó szerint kicsalták a házunkat.
2 hónapja lakunk panelben.
Gyűlölöm...
Így van, amit az előző ír, számomra is a szabaság, függetlenség kellő foka elég fontos. mindig is vidéki voltam, Pesten csak hónapokat éltem, többször költöztem életem során, hosszabb-rövidebb időkre, de mindig is kertes házban éltem és imádom. (Csak akkor laktam tömbházakban, amikor hónapokra kerültem el. Érdekes módon Pesten is park mellett találtam albérletet anno, az pont családi házi albi volt!) Nyilván függ a ház paramétereitől is, mit szeretek, jelenleg is jó helyen lakom.
Nem tudom, hogyan viselném el a panelt, azt a sok embert a közvetlen közeleben, alattam-felettem, mellettem... Én annál introvertáltabb vagyok és elvonulósabb, szabadidőmben mikor netezek, bent kuksolok, mikor meg a kertemben szöszölök, vagy dolgozgatok. Szinte bármikor piknikezhetek a szabadban.
Tavaly kezdtem kertészkedni, tök jó. A gyümifákat meg csak metszeni kell, és szépen teremnek általában. És tiszta levegő, természet lágy öle, erdő-mező, patak, erdei állatok, isteni! :) A zöldbe lépek ki a házamból. :)
Kis faluban nottem fel kertes hazban. Aztan elkoltoztem kulfoldre ahol lakast bereltunk. Szo szerint gyuloltem. Nem volt egy kis sajat udvar sem, ha kileptem az ajton az mar kozos volt, nem lehetett semmi kint hagyni, legalabbis a labtorlon kivul semmit nem hagytam kint. A szomszedok hangoskodtak, a felettunk levo dobogasat lehetett hallani, a tv-t , azt hogy hajnalban szexel, a macskai rohangalnak a lakasban, porszivozik, megy a mosogep, stb. A parkolo kozos volt es nem mindig oda tudtam leparkolni ahova szerettem volna. Soha nem mertem az autot egy percre sem nyitva hagyni mert ki tudja mikor megy el ott valaki es kilop egy szatyrot mikozben a tobbit hordom be. Tarolo az semmi nem volt, karacsonyi diszeket sem tudtuk volna hova tenni ezert eloszor nem is volt sok cuccunk.
Aztan vegre tudtunk venni egy kertes hazat. Itt van sajat udvar, a hazam elott en parkolok csak, epitettem hatra egy kis tarolot a dolgainknak. A szomszedot csak akkor hallom ha epp kint van az udvaron es beszelget valakivel, ezen kivul nem hallom hogy a sajat hazaban mit csinal. Sokkal nyugottab az eletem igy hogy nem hallom a szomszed tv-jenek a duruzsolasat egesz nap meg a mindenfele zajokat.
Nalunk nem flexel senki :D Neha megy valakinel a funyiro, levelfujo de ennyi. A lakas korul is nyirtak fuvet csak ott munkaidoben a megbizott munkasok megcsinaltak, mikor nem voltam otthon igy nem zavart. A hazaknal meg mindenki maganak csinalja hetvegen, ezert van az hogy egyeseket ez zavar.
11-es, hogy érted hogy kicsalták a házatokat?
Mi is azon gondolkozunk, hogy kertesből panelba költözünk, de nagyon meggondoljuk, nem akarjuk megbánni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!