Sergio Sergio kérdése:
Szomszéd beleegyezése szükséges?
Figyelt kérdés
Szomszéddal van egy közös kút a kert elején és szeretnék idén egy búvárszivattyút rátenni hogy ne kannával locsoljak mindent, viszont a szomszédok főleg mióta a kislányuk rendőr lett azt hiszik minden az övék és szerintük ha én szeretnék rátenni egy szivattyút vagy bármi mást ahoz az Ő beleegyezésük is kell mert csak úgy nem tehetem rá, és akkor ők is ugyanúgy használhatják mintha az övék lennetegnap 21:20
1/4 anonim válasza:
Kinek a telkén van,ki csináltatta ? A rendőr kislányuknak ehhez semmi köze,még ha vezérezredes rangja is van .Rakjál bele szívattyút,de még egy közösbe ne menjél bele.Ha a szívattyú meghíbásodik az nálad törénik,a javittatásától is elzárkózna .
2/4 A kérdező kommentje:
Az a kút kb már a 60-as évektől ott van amikor én még meg se voltam, a szomszéd meg kb csecsemő volt és az öregek ásták ki még kézzel.
Lényegében pont a mezsgyén van és így közös kútnak tekintik, de sajnos magyar létükre rosszabbak még koszosabbak kint és bent is mint sokan mások és ugyebár szerintük ha én akarok rá szivattyút akkor ahoz nekik is van beleszólásuk
tegnap 22:16
4/4 anonim válasza:
Dobd be, hogy fizessék a felét, a karbantartásnak is természetesen, hozod a számlát.
Mindjárt nem kell nekik az a kút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!