Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kilàtástalan itt minden,mit...

Kilàtástalan itt minden,mit tegyek?

Figyelt kérdés
22vagyok(lány), a párommal Elköltöztem egy messzebbi kerületbe mint ahol eddig éltem(màr majdnem vidék) kb a családomtól 2-3óràra lakok, az előző munkahelyemen felmondtam ,mert nagyon toxikus volt,most nincs munkám ,sok helyre küldem/adtam be önéletrajzot,sehol nem vàlaszoltak.Nagyon hiànyzik a csalàdom ès az a kerület ahol eddig éltem, mindennap depressziós vagyok itt, nincs közel semmi itt,autó nincs. Mindennap sírok,nagyon rossz érzés,a csalàdom messze van. A pàrommal sem tökéletes a kapcsolatunk mindig,sőt… másfél hete vagyok itt màr most sem bírom. Ugy lâtom semminek sincs értelme,kilàtàstalan minden, borzasztó érzés,eddig pàrommal abba a kerületbe laktunk ahol a családom is ,és ez ugyan az a kerület ahol felnőttem, sajnos ez ahova most költöztünk iszonyat messze van a csalàdomtól,nem úgy mint az előző albérletek,itt ki mèsz a hàzból egy erdő van melletted ,muszàj volt gyorsan albit talàlnunk mert az előzőt megvettèk,sajnos nem gondoltam bele hogy milyen rossz lesz ez a hely itt,a hàz szép,a környèk nem jó,kilàtástalan minden,màsfél hete vagyunk itt és mindennap sírok,szerintetek mit tegyek? Tènyleg nem bírom

jan. 20. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Keressetek másik albit.
jan. 20. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Költözz vissza anyuékhoz.
jan. 20. 10:49
 3/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ha nem jó kapcsolat miért mentél vele? Költözz haza kezdj előről mindent.
jan. 20. 11:54
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
50%
Költözz haza, respawn.
jan. 20. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

A ház mellett erdő van, juj de rossz!

Kérdező, 22 éves vagy és nem óvodás. Ez a te életed, olyan amilyenné teszed.

Nem tetszik ahol laksz? Ne lakj ott!

Nem érzed jól maga a pároddal? Ne legyél vele!

Attól semmi nem lesz jobb ha csak sajnálod magad és sírsz. Akarod vagy sem? Ha akarod akkor tegyél azért hogy jobb legyen, ha nem akarod akkor meg tegyél róla, hogy ne legyél ott, ne kelljen csinálnod, változzon a helyzeted!

Azért megjegyzem, a külső kerületek még nem "majdnem vidék", azok csak a főváros nem belvárosi részei. Az hogy erdő van a ház mellett az nem rossz, hanem olyan jó dolog amiben eddig nem lehetett részed. A te problémád az, hogy most nem tudod mit kezdj magaddal, bizonytalan a helyzeted és ezért nem látod meg magad körül a pozitív dolgokat. Hát akkor ezen kell változtatnod először. Döntsd el, hogy együtt akarsz-e maradni a pároddal. Ha nem akkor költözz haza anyukádékhoz. Ha igen, akkor beszélj vele és döntsétek el - már ketten, hogy maradtok-e ott vagy kerestek másik helyet. Ha kerestek másikat akkor könnyebben tudod az addigi időt elviselni, mert tudod, hogy hamar vége lesz. Közben keress olyan munkát amit ideiglenesen végezhetsz legalább amíg rendesen találsz állást. Akkor lesz mivel foglalkoznod napközben, nem csak ott leszel a lakásban és a környéken, nem leszel annyit egyedül. Akkor majd már lehet nem is fog annyira zavarni, hogy ott laksz.

Ha másik lakást kerestek akkor ne a fizikai távolság legyen az amit csak néztek, hanem a közlekedés lehetőségei. Lehet hogy távolabbi kerület, de elég felülnöd egy villamosra, trolira vagy metróra és az el is visz a családodhoz. Akkor hiába van messzebb, mivel könnyebb eljutni oda-vissza, nem fog olyan távolinak érződni.

Csak szép nyugodtan, tehát hagyd abba a sírást, hozz döntéseket, beszélj róla a pároddal, családoddal és tegyél azért hogy jobb legyen az életed. Nem kell nagy dolgokat tenni, csak lépésenként és az is segíteni fog.

jan. 20. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
22 éves vagy, de még nem felnőtt..-szedd össze magad.
jan. 20. 14:41
 7/7 mindentudó99 ***** válasza:
41%
Bár csak erdő lenne a házam mellett.
jan. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!