Valakinek egy házi tinta recept? (graffiti)
Figyelt kérdés
Rendeltem már jópár fajta tintát graffitis shopokból (pl. bázis), de egyikkel se voltam igazán megelégedve. (vagy könnyen leszedhető, vagy kiszívja a nap, nem elég híg stb..)
Valakinél nem lapul valami fasza otthon elkészíthető tinta recept ami bevált? Megéri egyáltalán otthon főzicskélni, vagy sokkal drágábban jövök ki?
Válaszokat előre is köszi.
jan. 21. 23:10
1/2 anonim 

válasza:

A tinta nem nagyon alkalmas graffitihez. Házilag nem annyira esélyes szerintem. Graffitizni illegális
2/2 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne alkalmas? Mit töltsek filcbe, pálinkát? És tisztában vagyok vele, tudom hogy illegális.
jan. 22. 22:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!