Érez/érzett más is úgy, hogy megbánta ahova elköltözött?
Igen, ismerem. Másfél évig kellett falun laknom (Pest megye, 35 km-re Budapesttől), mert eladtuk a lakásunkat, vettünk egy újat, amit fel is kellett újítani és átmenetileg beköltözhettünk egy rokonunk házába, aki akkor külföldön élt. Utáltam. A miliőt, az ingázást, a nemlétező szolgáltatásokat, télen az elviselhetetlen bűzt, ami a vegyestüzelésű kazánokban elégett műanyag vackok miatt volt, a hétvégi flexelést/fűrészelést, a szűnni nem akaró kutyaugatást, az egészet. Hatalmas könnyebbség volt visszaköltözni Budapestre, pedig a házzal magával nem volt semmi baj.
Ezzel természetesen nem az ottélőket akarom minősíteni, egyszerűen én nem éreztem jól magam. Nagyvárosban születtem, nem is tudom elképzelni, hogy máshol éljek.
Jól kezdődik ez a kapcsolat.
Miért nem beszéltétek meg az elején?
Szerintem ahhoz, hogy nem érzed jól magad ott nagyban hozzájárul a párod is.
Én utáltam Budapesten, lakásban lakni, alig vártam, hogy agglomerációba költözzünk vidékre. Tél volt és jött a pofán csapás, hogy itt biza nincs semmi. Jobban be vagyok zárva a gyerekkel, mint a lakásban, ott legalább egy boltba eltudtunk sétálni. Ugyanúgy éreztem ahogy te. Kérem vissza a régi életem!
Aztán eljött a tavasz, egyre többet voltunk kint, medence, játszótér az udvaron, stb. megszoktam, hogy nincs a szánkban minden, kialakult az új rendszerünk és már sokkal jobban szeretem, nem is kérdés, hogy ez az otthonunk!
Nem lehet, hogy csak sok volt a váltás az életedben és ragaszkodsz az egyetlen biztoshoz (lakás)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!