Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért "nyikorog" a cipőm?

Miért "nyikorog" a cipőm?

Figyelt kérdés

Ahogy lépek egy ilyen fura nyikorgó hang jön ki a talpa felől ahogy elemelem a lábam a talajtól. Csak az egyik cipő.

Kavics nincs beszorulva, és ránézésre egyéb elváltozás sem látható.

Egy Timberland bakancsról van szó, mely 5 éve van meg, de kb 2-ik telet használom.

Hidegebb-melegebb időben, minden felületen tapasztalom.

ma 07:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem hallottam rögtön ahogy elkezdtem használni télen, kb 2 hétig semmi nem volt.
ma 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Lyukas a talpa. A talp befele főleg a sarok rácsos szerkezetü. Ha kopik, és belyukat a rácsba, akkor menet közben cuppanó hangja lesz, mert időnk3nt megnyílik a lyuk, máskor bezár
ma 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Van hogy légbetét van a talpba nem teli,ez is nyikoroghat.
ma 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá lyuk, elég, ha a belül a szerkezete elemei elmozdulnak egymáshoz képest.

Nem tudsz vele mit tenni.

ma 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármi lehet az oka, közelebbről kell megvizsgálni.

Nekem volt hogy a talpbetét elmozdulása adott ki hangot.

Valami ragasztás elengedett,megrepedt a talp stb

Ha nem is légtalpas a talpa lehet üreges,sérülés után nyikoroghat.

Volt olyan cipőm is aminél a konstrukció volt rossz de az a kezdetektől nyikorgott.Ha eddig nem csinálta akkor valami sérülés anyagfáradás az oka.

ma 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!