Félek a változástól?
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
A párommal most jutottunk el oda, hogy ki költözünk külföldre. Vagyis ő már kint él egy ideje, de most lett arra lehetőség, hogy én is megyek. Nagyon szeretjük egymást. Minden tökéletes. Igazi társ, mindig meghallgat. Mindig úgy tesz, hogy nekem a legjobb legyen. Az itthoni keresetből nagyon nehezen tudnánk megélni. Ő boldog kint és mióta ott van nem nélkülözik. Nem jönne haza már.
Vele képzelem el az életem mert nagyon jó ember és sok mindenben egyezünk. Viszont ugye bennem van egy félsz, hogy itthagyom a családomat. A szüleimet. Meg kell mondani nagyon érzékeny lelkű vagyok. Félek a változástól, hogy hogyan fogom bírni az első időszakot. Mennyire fogom megszokni. Csak ő lesz akire számíthatok, mármint, hogy nem lesz az, hogy leülök a testvéreimmel a barátaimmal megbeszélni azt amit csak a nők tudnak. Szerintem értitek miről beszélek. Amikor mindennap találkozol a szeretteiddel. Aki volt ilyen helyzetben ..
Kinek mennyire volt nehéz? Hogyan szoktátok meg?
Beszéled-e a helyi nyelvet? Tudnál-e kint dolgozni -egy idő után? Van-e, várható-e gyerek?
Az itthoniakkal tudod tartani a kapcsolatot skype-pal, messengerrel.
Gondolom évente legalább egyszer hazajöttök.
Próbálj ki egy évet, majd kiderül hogy bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!