Már vagy 3 éve terszik ez a stílus csak most jutottam oda hogy változtassak csak félek a változástól kicsit meg hogy jó lesz-e?
3 éve tetszik ez a stílus és most jutottam oda hogy meg valósítsam csak félek a változástól és a reakcióktól 😄
Pár szó rólam:
------------------------
Én egy 20 éves fiús leszbikus lány vagyok.
Rövid barna haj, barna szem, kicsit kerek fej és az orromba van egy piercin. Egyébként most jutottam elnoda hogy megszerteném növeszteni a hajam de az most lenyegtelen, de akit érdekel szívesen leírom😄
Stílus ami nagyon tetszik:
----------------------------------
Nekem most nagyon bejön ez a hátrafordított baseball sapka. Pólóból inkább egyszínű vagy ilyen kisebb mintás pólóz tudnák elképzeni magamnak. Nadrágból meg ilyen szűk farmert vagy mackónadrágot nyárra meg ugyan rövidnadrágnak farmert vagy ezt a melegítő rövidnadrágot. Cipőnek meg ezt a fekete fehér Vans cipőt.
Esetleg tudtok valami tippet vagy tanácsot adni hogy ez jó-e így vagy inkább más fajta nadrágokat vegyek vagy valami?
Plusz a sapka marard anélkül nem tudom elfogadni magam és nem tudok önmagam lenni csak félek attól ha hátra fordítom hülyének néznek vagy leszólnak miatta pedig tudom hogy jobban érezném magam😅
Bocsi ha valamit elírtam vagy rosszúl írtam csak kicsit kapkodtam de ha valami nem egyértelmű szívesen leírom 😅
Linkeket meg nem tudom működnek-e 😄
Itt van pár kép hogy képzelem el magam:
------------------------------
Ne félj a változástól, nem fognak megszólni a baseball sapka miatt.
Nekem bejön.
Rohadt jó ez a still.😃
A sapit leszámítva,nálam is ez a nyerő.
Nekem leszbikusként tetszik. :)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!