Milyen az öreges öltözködés és mit tehetek, hogy változtassak? 21L
És ki szólt meg ezért?
Ne azért változtass az öltözködéseden, mert vannak, akiknek nem tetszik, hanem mert te magadtól érzed úgy, hogy változtatni szeretnél. Ha neked tetszik ez az egyszerűbb farmer-póló stílus, akkor ne dobd el csak úgy magadtól.
Póló,farmer?
Ez nem öreges hanem meleges..
Így a fiúk öltözködnek ha még nem tűnt volna fel.
Próbálj nőiesebben öltözködni, szoknya, szexibb felsők.
7-es, tudom, hogy nektek pasiknak ez minden vágyatok, de nem minden nőnek az az elsődleges szempont a hétköznapi öltözködésnél, hogy olyan rohadtul szexi és kihívó legyen.
Ne gondolkozz már ilyen egydimenziósan, kérlek...
8!
Bocsánat hogy a kérdező kérdésére válaszoltam,de mint olvastad őneki sem tetszik a saját stílusa.
Mellesleg tudom ti félistenek vagytok rendkívűl nagy önbizalommal megáldva akikhez szólni sem szabad, ha tehetem kerülöm a nőket mint az erjedt fekáliát, csak most mertem kifejteni a vélemenyem de már megbántam.
Persze ti nyugodtan fikázhattok minket férfiakat, hogy nektek mi tetszik rajtunk, az rendben van, igaz?
Még jó hogy én teszek mások véleményére...
Ha rám hallgatsz akkor töröltetsz engem és akkor megmarad a póló farmer dicsőitő kommentek többsége...
Milyen fazonú farmert hordasz?
Lehet, hogy ott van a hiba.
Amúgy én is szeretem a farmer+póló kombinációt, klasszikus vonal. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!