Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a menete? Előbb munkahely,...

Mi a menete? Előbb munkahely, aztán albi (szoba keresés)? Vidékről mennék Pestre, hogy csináltátok ?

Figyelt kérdés

Vidékről (200km) költöznék Pestre. A fizetéseket elnézve ott tudnék csak érvényesülni+ szeretnék leválni egy kicsit otthonról.

Most keresgélem a munkákat. Mi ennek a menete? Ha felvesznek, ki lehet szabni, hogy ne azonnal kezdjek? Vagy jobb, ha előbb felköltözök és ott kezdek el keresgélni? Utóbbinak az a buktatója, hogy nem kapok állást, de az albit fizetni kell. Míg az előbbinél az lehet a gond, hogy munka van, de nincs honnan bejárni.

Valaki, aki tapasztalt ilyen téren?

2022. okt. 15. 22:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"wc papír egy nagy csomag is kb 1 hónapog kitart"

Nekem 1 tekercs 2 pisilés max., ha mensim is van, akkor csak 1.

Nem tudom, nem szóltak neked 2 éves korodban, hogy másképp pisilnek a kislányok, mint a kisfiúk?:)

2022. okt. 16. 16:33
 22/29 anonim ***** válasza:

17: Zsebkendó az nekem 1 csomag 2 nap, amikor nem vagyok náthás.

Fika van az orromban, sajnálom...:)

2022. okt. 16. 16:34
 23/29 anonim ***** válasza:
17: Szappan az most a legolcsóbb 129 Ft/10 dkg, abból kell 9 egy hónapban.
2022. okt. 16. 16:36
 24/29 anonim ***** válasza:
17: Nekem mensire nem jó a tampon, 10 perc alatt megtelik. Kell 2-5 csomag vatta (40-100 dkg) és 25-40 db éjszakai intimbetét. Az most kb. 3500 Ft, nem az a legnagyobb tétel, hanem az ún. papíráru.
2022. okt. 16. 16:40
 25/29 anonim ***** válasza:
17: Én minden konyhai munkához, pl. mosott gyümölcs megtörléséhez, mosott hús megtörléséhez, kiömlött dolog feltörléséhez a papírtörlőt használom, sőt evés közben is többször megtörlöm a zsíros kezemet, tudom, bűnös szokás..:)) És most 1 tekercs a legolcsóbb 170 Ft már, abból min. 4-5 kell egy hónapban, esetenként 3x annyi - amikor valamit meg is pucolok vele. Sőt, még cipőt is ezzel tisztítok, már amikor, mert ritkán.:)
2022. okt. 16. 16:44
 26/29 A kérdező kommentje:
Nekem a tampon 1 csomag bőven elég egy havi alkalomra. A DM-es jessa jó és olcsó. Wc papírból is inkább összehajtom kisebb részekre stb. Lehet így gazdálkodni. :D
2022. okt. 16. 17:06
 27/29 anonim ***** válasza:

16: Akkor hát nosza, ha kedved van és a család is benne van!:)

Majd írd, hogy haladsz!:)

Amúgy Pesten vezetek én is 1 fős háztartást 20 éve és a legolcsóbb dolgokat veszem. Nagyságrendileg neked is ennyi lesz, ha nem 20-25, akkor is 10-15.

Novemberben. :) Mert ezek hiperinflációs termékek, nekem is harmadennyi volt még 1,5 éve.

2022. okt. 16. 17:13
 28/29 A kérdező kommentje:
Én csak szobát bérelnék. :)
2022. okt. 16. 17:42
 29/29 anonim ***** válasza:

“ Nekem 1 tekercs 2 pisilés max., ha mensim is van, akkor csak 1.

Nem tudom, nem szóltak neked 2 éves korodban, hogy másképp pisilnek a kislányok, mint a kisfiúk?:)”

Lány vagyok, nekem pisiléshez elég 3 kocka a tekercsről. Te minek tekered le feleslegesen a felét?

2022. okt. 16. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!