Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Máshol is ilyen áron dolgoznak...

Máshol is ilyen áron dolgoznak a favágók?

Figyelt kérdés
10 köbméter cserfát kellett volna felvágni, amik 100-130cm hosszúak, láncfűrésszel, majd felaprítani fejszével. Szerszámom és időm sem volt, ezért napszámost kerestem és eddig kettővel beszéltem. Mindketten 100ezret kértek a munkáért, amit sajnos nem tudok megfizetni, végül inkább 70ezerért vettem egy láncfűrészt és megcsináltam magam, egyetlen nap alatt.

2022. okt. 12. 20:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
21%
Gépkezelő vizsga nem szakma haver
2022. nov. 16. 22:46
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
Hozzánk is jött egy hivatásos favágó. Már amikor megláttam gyanús volt a maga százötven kilójával hogy sokba lesz az a vén diófa kivágása a ház tövében. Megköszöntem neki és sok szerencsét kívántam majd egy szép délután megéleztem a Husqvarnám láncát és kidöntöttem az udvarra és be is daraboltam a szín alá száradni.
2022. dec. 15. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!