Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hawaiion élnek hajléktalanok?...

Hawaiion élnek hajléktalanok? vagy élhetnek úgy ott emberek hogy semmit nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
nem úgy értem hogy vendéglátózásból élnek, vagy más turistikai bevtelük van hanem akik semmit nem csinálnak ott csak elvannak helyiek
2021. jún. 13. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
és szerinted ott ingyen, a fán terem a sültcsirke meg ágyak vannak minden utcasarkon, hogy aludni tudjanak és ha esik az eső, rossz idő van, akkor meg minden második sarkon házak azoknak, akik nem csinálnak semmit ezért semmi pénzük, vagyonuk nincs?
2021. jún. 13. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
nyilván nem, csak láttam hogy Amerikában is a lepukkant trailerhomeokban milyen sokan megvannak munkanélküliek is
2021. jún. 13. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"megvannak" Hát ha neked az az élet megfelel, akkor azt itt is el tudod érni. Fogod és elhozol egy roncstelepről egy lakókocsit és "élsz" benne.

Azok a munkanélküliek kapnak segélyt - egy darabig. Azt/azokat nem "láttad", akik az utcán alszanak és koldulnak?

2021. jún. 13. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
de láttam
2021. jún. 13. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!