Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik tanyán élnek vagy a...

Akik tanyán élnek vagy a földeken dolgoznak hogy oldják meg az evést?

Figyelt kérdés

Szabadban szeretnék enni, de egyszerűen lehetetlen. Ahogy kiteszem a lábam az illatos étellel máris ott terem legalább egy légy 20 mp-en belül. Semmit nem lehet enni anélkül hogy rászállna a légy. Akik tanyán élnek vagy a földeken dolgoznak hogyan oldják még ezt a problémát?

Megjegyzés: de még kaja sem kell hozzá, elég ha én ott vagyok és máris jönnek a legyek zúgnak a fülembe, fejemre akarnak szállni, elviselhetetlenek!!

2019. aug. 22. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Légy???? Ugyan már, kicsit több húst kapok be, ha sok a kaján a légy. Másrészt meg egy jófajta avas szalonnát még a légy is elkerüli, pedig milyen finom.
2019. aug. 22. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Agy kicsit szokni kell a nomád életet is .

Még ennél többet is ki kell bírni .

2019. aug. 22. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy írják szokni kell és el kell hajtani. Én szeretek túrázni de engem is őrületbe kergetnek a legyek, muslicák. Afrikában meg simán ülnek 50 léggyel az arcukon is.
2019. aug. 22. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Hidd el, hogy körülöttük is nyüzsögnek, de nekik ez már természetes. Ezzel együtt és így élnek. Nem hallottam olyat, hogy valaki azért halt meg, mert a kenyerére (ételére) rászálltak a legyek. Tény, hogy rászállnak mindenre: dögre, ürülékre, trágyára...
2019. aug. 22. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha elég éhes vagy, akkor nem fog zavarni.
2019. aug. 23. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Akik tanyán élnek"

Bármilyen hihetetlen szúnyogháló van, légy nincs.

2019. aug. 23. 05:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Baráti házaspár tanyán él.

30-asok, tudatosan választották azt az életformát, hogy maguknak termelnek meg mindent amit csak lehet, tehát nem beleszülettek.

Olyan tisztán tartott óljaik vannak, hogy sokaknak a lakása nem olyan. Az istálló fala ki van csempézve, elektromos rovarölő van felszerelve, a trágyát nem a ház mellett tartják, hanem 300m-el arrébb egy zárt érlelőben, ahol nem sokat időzik, mert amennyire szükségük van azt bedolgozzák a földbe, a többire szerződésük van és elviszik tőlük, még pénzt is kapnak érte.

A kutyáik nyírva és 3 havonta fürdetve vannak, miközben féreghajtót kapnak.

Tehát nem kötelező tanyán sem igénytelenül, mocskosan, légyinvázióban élni!

Ha téged meg ilyen mértékben támadnak a legyek, akkor a testi kipárolgásoddal, a verejtéked szagával lehet valami probléma, mert ez nem normális. Ha az lenne, akkor mindenkit ellepnének a legyek és ugye ez nem jellemző.

2019. aug. 23. 08:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell érteni azt, hogy ha egy darab légy is teljesen tönkre tudja tenni számodra a szabadban való étkezés feelingjét, akkor a természetben való, ilyen jellegű időtöltés egyszerűen nem neked való. Keress valami más elfoglaltságot, ami kevésbé irritáló számodra.
2019. aug. 23. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Múltkor belehalt egy muslica az innivalómba és én bosszúból MEGITTAM.
2019. aug. 23. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szabadban szeretnék enni, de egyszerűen lehetetlen"

Talán keressél egy másik környéket, távolabb az ólaktól.

Amúgy családi házban lakom, és rendszeresen étkezünk kint a teraszon, vagy grillezünk a ketben.

Nagy ritkán kell egy-egy legyet elhessegetni.

2019. aug. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!