Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Árulom a házam, mely egy...

Árulom a házam, mely egy felújítandó. Tegnap volt egy érdeklődő és olyat mondott, hogy azt sem tudtam hirtelen mit reagáljak rá. Ti mit mondtatok volna?

Figyelt kérdés
Szóval...felújítandó a ház, ezért természetes jóval olcsóbb mint a többi...nagyon minimális dolgot csináltunk rajta, új ereszcsatorna/sajnos a legdrágábbat választottuk/, kovácsoltvaskapu, illetve a vill.vezeték a padláson új...de mondanom sem kell, hogy ezek a tételek is nem kevés pénzbe kerültek!!! A vásárlók úgy tesznek, mintha kb nem is látnák ezeket...kb mintha a kapu ingyen volna...de a lényeg, h már levittem az árát, és gyakorlatilag épp, hogy nem veszítek rajta semmit ha eladom....a tegnapi érdeklődő teljesen normális volt....erre a legvégén búcsúzáskor benyögött egy ilyet, hogy én ugye csak azért szabtam ilyen árat mert nyerészkedni akarok ezen az egészen, megh látom, hogy a környéken milye dárgák a házak és ezért jól kihasználom a helyzetet és ezért árulom én is drágán!....hát szóhoz sem tudtam jutni, aztán persze jött az illedelmes gyors búcsúzás, ...nemtudom mit lehet erre mondani?? Mondjam meg így konkrétan, hogy én is ennyiért vettem? Vagy hogy??Mert ugye persze nem ennyiért vettem, csak hozzáadom a kapu stb árát.... de az szerintem nem veszi ki jól magát, ha így belemegyek a magyarázkodásba,mert akkor már jönne is a duma, hogy hát egy ereszcsatorna nem kerül ennyibe, meg a kapu sem kerül és biztosan hazudok stb...Az a baj, h nagyon érzékeny vagyok, nemtudok kemény lenni..de tényleg minden érdeklődő úgy tesz, mintha nekem égből pottyant volna ez a ház, hát meg sem fordul a fejükben, hogy évekkel ezelőtt pénzt adtam érte??? Még így is drágábban kellene adjam...
2022. jún. 25. 15:33
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

a kapu és ereszcsatorna totálkáros volt, a kapu gyakorlatilag tárva nyitva volt, bezárni sem lehetett , csak az új jöhetett szóba, az ereszcsatorna pedig megint csak görbén állt, több helyen szétesve, igazság szerint a szomszéd őrjöngve ordibált már velünk, h mikor csináltatjuk már meg, mert pont az ő oldalán ömlött a víz ..na mindegy...a padláson meg a kábelt megintcsak azért cseréltük le, mert gyakorlatilag elment az áram,totálkáros volt az is,ezeket mind muszáj volt megcsinálni.

Amúgy kijött egy építész is, nagyon tetszett neki, viszont minél több használható szobát akart elővarázsolni, és sehogy sem jött ki a dolog, mert ha ez még 1 méterrel szélesebb lenne, pont odaférne a dívány, vagy ha ez a fal nem lenne, akkor mileyn jó lenne, stb, erre mondom neki, h van a telken bőven hely lehet 1-2 méterrel szélesíteni, egy plusz kis ebédlőt lehetne kihozni nagy ablakokkal/szép a kilátás /, és csak a tetőnek egy különálló kisebb részét kellene megbontani, erre egyből lehurrogott, h csak semmi építés...bakker...egy építész...

egy gyönyörű szép tó volt a kert végén fantasztikus állatvilággal, gyönyörű kilátással,ezért vettem meg/sajnos mostanra szinte teljesen kiapadt/ illetve az akkori párom unszolására, aki ígért nekem fűt-fát, h mindent megcsinál, mert amúgy ez a szakmája aztán végén semmit sem csinált. Most meg itthagyott a szarban

de már azon gondolkodom, h fürdőszobát, konyhát megcsinálom, h elmondhassam, h lakható a ház, mert amúgy sok olyna eladó házat látok, ami belül kb így néz ki, sőt, kívül is hasonló és duplaárban kínálják, csak azért, mert van egy igaz, használható, de ugyanúgy felújítandó konyha és fürdősz. benne

2022. júl. 26. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!