Árulom a házam, mely egy felújítandó. Tegnap volt egy érdeklődő és olyat mondott, hogy azt sem tudtam hirtelen mit reagáljak rá. Ti mit mondtatok volna?
"hát szóhoz sem tudtam jutni, aztán persze jött az illedelmes gyors búcsúzás, ...nemtudom mit lehet erre mondani??"
Megnéztem néhány videót olyanoktól, akik foglalkozásszerűen adják el saját ingatlanaikat, befektetők, felújítók, stb.
Erre szépen meggyőződéssel el kell mondani a valóságot, hogy ezen a környéken ennyiért és ennyiért megy el (!! nem ennyiért hirdetik) a felújított ház nm-e, (pl. 670-700 000 Ft), és ennek (állapotnak) megfelelően van beárazva a tied, teszemazt 440 000 Ft/nm.
Ezt meg neked mondom, hogy senkinek nem kötelező házat vásárolnia, indokolatlan az a viselkedés, hogy te nem annyit gondolsz, mint ő. Te hirdettél, ő meg eljött arra az árra. Ennyi.
"Még így is drágábban kellene adjam..."
Akkor csináld azt, hogy megvársz több vételi ajánlatot.
Tehát ha valaki meg akarja venni és ajánlatot tesz, akkor megmondod neki, hogy pl. szept. 15-ig gyűjtöd az ajánlatokat és utána annak adod el, aki a legtöbbet kínálta. Licitet is tarthatsz.
mondjuk én azt találtam ki korábban, h ha olyat mond vki h van olcsóbb is, akkor megmondom, hogy akkor vegye meg azt...azért megnézném erre mit lépnek, csak persze pont ilyet egyik sem mondott..jjja...persze , h nem mert látják pontosan, h ennél olcsóbbat nem találnak, a temetős ház lett olcsóbb csak egy hajszállal, kapu "nélkül"
de lehet, h akkor úgy fogom, ha kötekednek az árral, h figyeljen ide, vegyen akkor olcsóbbat ha talál...én nem is tudom, az ilyen ember aki a felét sem akarja megadni annak amit kérnek, hol vesz végül házat
Adtál már el életedben valamit?
Egy 20 éves 4 milliós autóra rálocsolsz 4 milliót, hogy el tudjon indulni, attól még marad 4-5milliós az ára.
A felújítandó azt jelenti gazdasági totálkár. Olcsóbb újat venni, mint foltozgatni.
5: Sehol.
Szerencsevadász.
Nekem volt olyan vevőm, aki azt mondta, ő nem úgy vásárol, ahogy én mondom (adminisztráció), mert ő nem úgy szokott vásárolni.
Szerencsére megnyílásra felhívó kisugárzásom van, első rákérdezésre elárulta 10 másodpercen belül, hogy még sosem vett lakást.:))
A Te sztorid fogom eztán mutogatni másoknak. Ép.iparban dolgozom, nyilván nem akarok meggyőzni idegeneket arról, hogy ne bízzanak meg munkával, de ismerősök és ismerős ismerősei között bőven van olyan, aki ugyanígy, mint Te egy kicsit ráakar azért költeni eladás előtt, s mikor mondom, hogy azt senki sem akarja majd kifizetni és szét fog vetni az ideg, hogy amit ráköltöttél azt nem tudod majd az árban visszakérni, akkor rendszerint nem vesznek komolyan. Azt hiszik, hogy leakarom rázni őket, hogy nem akarom megcsinálni, mert van elég munka vagy van jobb munka (e kettő igaz is), de ilyen nincs, hogy ismerőst vagy ismerős ismerősét lerázom!
Nehéz ügy az eladás! Told feljebb az árat! Ne annyiért áruld, mint amennyibe került neked! Hagyj árrést, amit a paraszt lealkudhat, hadd legyen sikerélménye! Ha meg véleményeznek, arra nyugodtan meglehet mondani, hogy véleményt magában formáljon.
Tisztelet a kivételnek (mint mindig) de totál idióták azok, akiknek jelenleg nem nagyon van pénze ingatlanra! Frusztráltak, haragszanak mindenre és mindenkire, konkrétan az eladókra is, akiktől vásárolnának, ha tudnának! Csak nézz körül itt, ebben a témakörben, a "nekem soha nem lesz" kezdetű vagy éppen végezetű, kérdésbe bújtatott sopánkodások között. Szólsz neki, hogy haver Te nem csinálsz jól valamit, már tajtékzik! Mit vársz ilyen emberektől? Pontosan ez a vásárlóközönséged egy erősen felújítandó háznál! Ha totál felújítod, eltudod kérni annak költségét, ha csak kicsit, ezt-azt, de marad felújítandó, akkor még azt sem, amit ráköltöttél!
aki meg akarja venni, annak ezt a szándékát a testbeszéde elárulja.
Ha becsmérel, meg kell kérni, hogy nézzen más házat, mert ez már nem eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!