Budapesten hol lehet huzamosabb ideig lakóautóval élni?
Figyelt kérdés
Budapestre érkeznénk lakóautónkkal egy jó pár hónapra. Áram meg van oldva, vizet közkútról töltjük de mivel általában a konditeremben zuhanyzunk, ezért minimális a fogyasztás. A szennyvizet le szoktuk adni a közeli szennyvíztelepen. Szóval csak egy hely kellene ahol senkit sem zavarunk és törvényesen tudunk élni. Ötleteket várok.2022. ápr. 18. 00:29
11/12 anonim válasza:
Sőt, közvetlen az utazás után úgy éreztem, hogy jobb lett volna inkább, ha megmarad az a pénz, mert nem érte meg. Ma már, több év elteltével nem bánom, hogy elment rá x összeg, de azért nem volt akkora hú, de nagy élmény. Nem lettem több tőle egyáltalán.
Nem az utazás teszi az embert. Nem attól lesz jellemes meg rendes ember valaki, hogy utazik-e vagy sem.
12/12 anonim válasza:
Nem csak Brüsszelben voltam amúgy, még más helyeken is a világban. Pl. Görögországban is, az valami borzalom. Ingyen se mennék oda még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!