Budapesten hol lehet huzamosabb ideig lakóautóval élni?
A közeli szennyvíztelep eléggé lehatárolja a lehetőségeket.
És már közkutak is elvétve vannak a városban
Bocs, de nem én vásároltam méregdrága lakóautót, aminek köztudottan igen komoly fenntartási költségei vannak.
Ennek a "menőzéses" életvitelnek költségei is vannak.
Az nem jó, mert az is pénzbe kerül.
Ingyen szeretnének menőzni, valami lepukkant konditerem közelében ezek a csóringer muszklihuszárok.
8.
Nyomorogsz egy komfort nélküli kerekes bódéban és még arra sincsen pénzed, hogy egy kulturált helyen leparkoljál. Képzelem, hogy hány helyen járhattál, amikor még a vizet is a közkútról lopod.
Csórikám, mesélj még...
Most azt nem lehet megállapítani senkiről, aki ide ír, hogy itt éli-e az életét a neten. Vagy hogy kiégett-e, járt-e pár helyen vagy akár sok helyen a világban.
És aki nem utazgat, annak miért lenne szar élete? Nem mindenki vágyik világot látni. Vannak olyan helyek, amiket jó látni, de ez is csak utólag derül ki, miután már megvolt az utazá. Én pl. voltam egyszer 4 napot Brüsszelben, szép volt, jó volt, de nem tett hozzá különösebben semmit az életemhez, ha nem láttam volna soha azt a várost, akkor sem vesztettem volna semmit, mert ugyan nem volt rossz, de annyira jó se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!