Jogosan akadok ki?
Figyelt kérdés
Igen, még otthon élek. Munka után mindennap takarítok, porszívózás, felmosás. Semmi gond, megcsinálom. Viszont a szüleim arra sem képesek, hogy 1 napig odafigyeljenek, behozzák a port, koszt. Nem titok, ilyenkor néha szóvá teszem. Igen, otthon élek, hálás is vagyok érte, de kiveszem a részem azért, s bánt, hogy nem figyelnek oda, sőt még nekik áll feljebb.2022. márc. 26. 18:17
1/7 anonim válasza:
...és ez csak most tűnt fel neked 30 évesen??!
2/7 anonim válasza:
Ne takaríts minden nap. Ha nincs valami különösebb kényszerítő oka (pl. légúti betegség), akkor miért kell minden nap porszívózni meg felmosni?
3/7 anonim válasza:
Tettél már fel erről kérdést ugye?
Nos, ha te mindennap, munka után, még kitakarítod a lakást, akkor az nálad valami kényszeres dolog.
Hagyd a fenébe a szülők cseszegetését, a lakás van értük, nem ők a lakásért! Gondolom nem folyik róluk a trágyalé és leveszik a cipőjüket.
Egyébként, por mindig mindenütt van, még egy lakatlan, üres lakásban is. Ha nem így lenne, akkor elég lenne csak beköltözéskor takarítani és többet soha.
4/7 anonim válasza:
minden nap takarítani...? Te jó ég!
5/7 A kérdező kommentje:
3. Bár levennék a cipőjüket, de van, hogy a poros, földes cipővel trappolnak végig a lakáson. Én mindig leveszem a cipőmet, mert erre neveltek, akkor nem értem, fordítva ez miért nem várható el.
2022. márc. 26. 20:30
6/7 anonim válasza:
Minden nap csak a munkahelyemen takarítok, ott muszáj, mert ez a munkám.. Otthon csak heti egyszer.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom. A praktikus válaszom:
A szüleidet megváltoztatni nem tudod. Vegyél egy robot porszívót,az a napi porszívózás T megcsinálja, csökkennek az indulatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!