Jogosan akadok ki? Vagy túlreagálom?
Szoktam rajzolni, és felszoktam tölteni deviantartra. Direkt úgy teszem fel, hogy ne tudják letölteni, de anya direkt talál módot és leszedi. S kirakja magának facebookra, pedig kértem, hogy ne tegye, meg nem adom neki oda. Megtiltottam neki, mert az enyém, és nem akarom, hogy valaki ellopja. Ha megosztotta volna, azzal nem lett volna bajom, de azt meg nem volt hajlandó.
De hiába mondom neki hogy nem, nem érdekli, akkor is ellopja tőlem.
Tudjátok min akadtam ki nagyon? Azon, hogy valakinek fbn a festménye alá felrakta a képemet. Szerintem ez nagyon bunkó dolog.
Ti mit gondoltok? Jogosan akadtam ki? Esetleg túlreagálom?
A normális válaszokat előre is köszönöm.
A képekre nem szoktál vízjelet tenni?Úgy ha valaki lopja is nem tudja felhasználni sajátként.
Persze le lehet szedni,de kevesen szórakoznak vele,értenek hozzá, ha nem a szélére rakod a vízjelet,akkor valószínű ott is marad, nem lopják.
Egyébként beszélni kéne többször erről anyukádról.Biztos büszke rád,de ha zavar ne csinálja
Jogosan. Ne törődj a sok rosszindulatú véleményével, igenis érthető, hogy bánt téged, hogy lesz@rja amit kérsz és még kellemetlen helyzetbe is hoz (a festményes dologgal).
A többieknek üzenem, hogy az oké, hogy büszke rá az anyja, de ez akkor is parasztság, hogy a kérdező határozott kérése ellenére cselekszik, pedig többször is szólt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!