Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadok ki? Vagy...

Jogosan akadok ki? Vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Szoktam rajzolni, és felszoktam tölteni deviantartra. Direkt úgy teszem fel, hogy ne tudják letölteni, de anya direkt talál módot és leszedi. S kirakja magának facebookra, pedig kértem, hogy ne tegye, meg nem adom neki oda. Megtiltottam neki, mert az enyém, és nem akarom, hogy valaki ellopja. Ha megosztotta volna, azzal nem lett volna bajom, de azt meg nem volt hajlandó.

De hiába mondom neki hogy nem, nem érdekli, akkor is ellopja tőlem.

Tudjátok min akadtam ki nagyon? Azon, hogy valakinek fbn a festménye alá felrakta a képemet. Szerintem ez nagyon bunkó dolog.

Ti mit gondoltok? Jogosan akadtam ki? Esetleg túlreagálom?

A normális válaszokat előre is köszönöm.

2018. jan. 31. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Igazából nyilvánossá tetted magadtól.
2018. jan. 31. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akik nem rajzolnak/festenek/fotóznak/szobrászkodnak/egyéb azok nem is fogják érteni, hogy mi ebben a rossz.

Magyarázd el neki, hogy miért rossz az, amit csinál, mutasd meg neki, hogy kéne. Mondd el, hogy nagyon boldoggá tesz téged az, hogy ő büszke rád, de a képeidnek megvan a maga platformja. De ha úgy gondolja, válogassa ki a kedvenceket, 2-3at, amiket kinyomtattok, bekereteztek, és kirakhatja otthon. (Persze csak, ha neked is megfelel. )

2018. jan. 31. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha fel teszel valamit az internetre bele kell törödnöd hogy azt onnan bárki leszedheti
2018. jan. 31. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
10%

Akik nem rajzolnak/festenek/fotóznak/szobrászkodnak/egyéb azok nem is fogják érteni, hogy mi ebben a rossz.

Na akkor nem kell felpakolni a netre,a net nem tulajdon,érdekes deviantartra felteszi,de az Anyja fel ne pakolja facebookra,mekkora különbség lehet nullázni mindenkit,attól ,még a kérdező palkolta fel önként a netre.

2018. jan. 31. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

1. Beszélj anyukáddal, hogy legyen szíves nem feltöltögetni a képeidet. Hacsak nem sérült szellemileg, akkor talán megérti.

2. Csinálj új profilt devianton, amit anyukád nem talál meg és mostantól oda töltsd a képeidet.

3. Ha facebookra feltölti valamelyik képedet akár magához, akár kommentbe, akkor jelented a facebooknak, hogy felhasználták a tulajdonodat és remélhetőleg törölni fogják a képeket.

Ha úgy osztja meg anyukád a rajzokat, mintha az övé lenne, ott viszont már valami nagyon nagy gond van.

Privátban nem linkeled be a deviant oldalad? Kíváncsi lettem, mire ilyen büszke anyukád. :D

2018. jan. 31. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

"Kommunikácio az már nem megy?"

Az értő szövegolvasás nem megy?

2018. jan. 31. 19:17
 17/18 anonim ***** válasza:
14%
Előző ki kérdezett,kérdesre válaszol v hello. Ne kötözködj minden kérdésnél velem,unalmas és mégegyszer belém kötsz,jelenteni foglak mert sokadszorra személyeskedsz,a net itt se felejt édesem,az meg van? Ki pakolta fel a netre a képeit,pisztoly volt a fejénél: Most meg már sir h bárki leszedi,köztük az Anyja. Érdekes mindenkit lenulláztak akik szerint nem kell a netre pakolni ha nem akarja h leszedjék megosszák,a net nem magántulajdon..
2018. jan. 31. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem jogosan akadtál ki.

Egyrészt szerintem iszonyat bunkóság valaki műve alá másét kommentelni, másrészt ehhez tényleg nem igen van joga, ha megkéred rá, nem igen mutogatod. Tegyél rá vízjelet deviantarton és beszélj anyuddal, hogy ez így nem oké.

A művészek kontra neten való megosztásban, tényleg nehéz minket megérteni. Pl. én totál megértem, nem szeretem, ha a környezetem (család, barátok, osztálytársak) látja az alkotásaimat, de ettől független bizonyos esetekben muszáj megosztanom a nagyvilággal, vagy azokkal akiket érdekel. A dev egy ilyen hely, ráadásul anonim maradhat az ember, szerintem a kérdező is az akart maradni, csak ha anyukája teszi ki fb-ra, akkor tudják, hogy ő csinálta...

2018. jan. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!