Jogosan akadok ki az üzengetés miatt?
Helyzet a következő nagybátyám egyedül él, a testvérei támogatják főleg az anyám és a nővére segít neki.
Ma takarítani voltak nála, anyámmal találkoztam utána és egyből elkezdte mondani hogy a nagynéném üzeni hogy a párom vagy én szombaton béreljünk futót és vigyünk el ezt azt a nagybátyámnak....Nem is ez a gondom...hanem az hogy felnőtt ember vagyok hívjon fel és kérjen meg, ne üzengessen nekem nem óvodás vagyok. Modern vilagot élünk 30 ft-ért hívjon fel és mondja el nekem a kérését. Hozzáteszem nagynénémnek van egy lánya aki szintén tudna segíteni és nekünk sincs sokkal több időnk mint neki. Hozzátéve hogy páromnak horgos csak autója ezért ő neki kell segíteni ráadásul messze dolgozik és hétvégén összesen 45 órát vagyunk együtt alvással beleszámolna és nekünk is lenne dolgunk. Igazából tényleg csak azért kapom fel a vizet mert így jut el hozzám...amúgy szívesen segítünk. De ez már nem az első eset.
Gondolom, hogy mivel kiakadsz az üzengetés miatt, mielőtt ezt a kérdést kiírtad, felhívtad 30 Ft-ért a nagynénédet és elmondtad neki az ilyen vagy olyan álláspontodat!
Én legalábbis ezt tettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!