Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadok ki?

Figyelt kérdés
Baratommal alig talalkozunk csak hetente par orara, erre ma is elment a haverjaival autozni meg kirandulgatni ertem meg nem jott el pedig tudja hogy nem jo az autom. Sajnalja tolem. Konyorogtem neki egesz multheten hogy talalkozzunk de mindig volt kifogasa. Jogos a felhaborodasom?
2020. máj. 31. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Nem.
2020. máj. 31. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. De ezt neki is mondani kéne. Ha azután sem figyel jobban akkor már gáz.
2020. máj. 31. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el neki azt, hogy neked ez nem esik jól, hogy veled nem törődik csak a barátaival. Ha ezután sem változtat, én elgondolkoznék, megéri-e megtartani egy ilyen kapcsolatot.
2020. máj. 31. 22:17
 4/5 anonim válasza:
0%
Tini vagy de nem hogy jogsid van de már autód is?:D érdekes, érdekes
2020. jún. 1. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 17 évesen tettem le a jogsim és már autóm is volt.

egyébként igen, teljesen jogosan akadtál ki. ha ilyen jól megvan a haverjaival akkor mit érsz neki? oké hogy barátok, de örüljön már hogy van egy barátnője is akire muszáj időt fordítania. és a kifogások egyben hazugságok is lehetnek. szóval ezt kérd számon tőle, és lehet jobban jársz, ha szakítasz vele. akkor talán rájön hogyan kellene bánni egy lánnyal.

2020. jún. 2. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!