Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat? Lapos öblítésű / mély öblítésű? Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy amelyikben hátul van a lyuk?
41. En sem ertem, miert lihegik túl.
A papiros megoldas meg mindket esetben fel.erült, tehát ni cs előny a platformos wc eseten sem.
#41 remelhetoleg a bide vizebe nem szartal meg hugyoztal bele hasznalat elott
"Ha fürdéskor nem kapsz fertőzést, akkor nem attól a néhány csepp víztől fogsz, ami a farpofáidra csapódik"
nem varom el egy ferfitol hogy megertse, milyen erzes a vaginalis fertozes, de legalabb okoskodni ne probalj mar meg
"És nem a végtermék csapódik vissza, hanem a víz. Néhány csepp. És az sem egyenesen bele a hüvelynyílásba, te jó ég..."
Te se nagyon tanultál bioszt, ugye? Nincs vele gond, de akkor legalább ne szólj le másokat, akiknek meg van némi alapismeretük a témában.
Mivan az összes turbómamit ideszippantotta a fene?
Akinek a seggére csapódó budivíztől mind kiirthatatlan fertőzései lettek?
Amúgy senkit nem izgat ha imádják a saját szarukat szagolgatni a lehúzásig, de mér kell ilyen vehemensen magyarázni hogy aki nem platóra szarik az nem tanult bioszt?
Jah, a nők nem szarnak büdöset, lehet ez a megoldás.
Miért lenne "turbómami"(??) aki nem akar fertőzést?
Ugye tudod, hogy a hüvelynyílás nem a seggén van az emberek nagy részének? :)
"imádják a saját szarukat szagolgatni a lehúzásig"
Nem kell órákat trónolni, ennyi a titka.
Melóban sajnos ilyen "szökőkút-jellegű" budi van, semmivel se jobban vagy kevésbé szagos, mint az otthoni nem csobbanós.
“ Ugye tudod, hogy a hüvelynyílás nem a seggén van az emberek nagy részének? :)”
Na ne, komolyan? Én ezt nem hiszem el…
És akkor megkérdezed miért vagy te is turbómami. Hát ezért 🤣
Honnan veszed, hogy bármilyen mami vagyok? Nem vagyok idős, és gyerekem sincs... Milyen mamiról beszélsz? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!