Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen fajta WC csészét...

Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat? Lapos öblítésű / mély öblítésű? Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy amelyikben hátul van a lyuk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. jan. 20. 11:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó. A bidéből folyó csapvíz sem fertőtlenített, a zuhanyvíz sem, sőt amikor kádban fürdesz, akkor a testedről leázó mocsok mind ott lebeg a vízben. Csak hogy két hétköznapi példát mondjak. Ráadásul fürdéskor a víz folyamatosan éri a hüvelyt! Ha fürdéskor nem kapsz fertőzést, akkor nem attól a néhány csepp víztől fogsz, ami a farpofáidra csapódik.
2022. jan. 23. 11:12
 42/51 anonim ***** válasza:
76%

41. En sem ertem, miert lihegik túl.

A papiros megoldas meg mindket esetben fel.erült, tehát ni cs előny a platformos wc eseten sem.

2022. jan. 23. 11:16
 43/51 anonim ***** válasza:
46%

#41 remelhetoleg a bide vizebe nem szartal meg hugyoztal bele hasznalat elott

"Ha fürdéskor nem kapsz fertőzést, akkor nem attól a néhány csepp víztől fogsz, ami a farpofáidra csapódik"

nem varom el egy ferfitol hogy megertse, milyen erzes a vaginalis fertozes, de legalabb okoskodni ne probalj mar meg

2022. jan. 23. 11:23
 44/51 anonim ***** válasza:
37%
Van nő a családban, több is. Szerintem itt nem én vagyok az, aki tapasztalat nélkül irogat hülyeségeket... ;)
2022. jan. 23. 11:38
 45/51 anonim ***** válasza:
48%

"És nem a végtermék csapódik vissza, hanem a víz. Néhány csepp. És az sem egyenesen bele a hüvelynyílásba, te jó ég..."

Te se nagyon tanultál bioszt, ugye? Nincs vele gond, de akkor legalább ne szólj le másokat, akiknek meg van némi alapismeretük a témában.

2022. jan. 25. 15:00
 46/51 anonim ***** válasza:
21%

Mivan az összes turbómamit ideszippantotta a fene?

Akinek a seggére csapódó budivíztől mind kiirthatatlan fertőzései lettek?

Amúgy senkit nem izgat ha imádják a saját szarukat szagolgatni a lehúzásig, de mér kell ilyen vehemensen magyarázni hogy aki nem platóra szarik az nem tanult bioszt?

Jah, a nők nem szarnak büdöset, lehet ez a megoldás.

2022. jan. 25. 15:06
 47/51 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne "turbómami"(??) aki nem akar fertőzést?

Ugye tudod, hogy a hüvelynyílás nem a seggén van az emberek nagy részének? :)

"imádják a saját szarukat szagolgatni a lehúzásig"

Nem kell órákat trónolni, ennyi a titka.

Melóban sajnos ilyen "szökőkút-jellegű" budi van, semmivel se jobban vagy kevésbé szagos, mint az otthoni nem csobbanós.

2022. jan. 25. 15:16
 48/51 anonim ***** válasza:
21%

“ Ugye tudod, hogy a hüvelynyílás nem a seggén van az emberek nagy részének? :)”

Na ne, komolyan? Én ezt nem hiszem el…

És akkor megkérdezed miért vagy te is turbómami. Hát ezért 🤣

2022. jan. 25. 15:32
 49/51 anonim ***** válasza:
34%

Honnan veszed, hogy bármilyen mami vagyok? Nem vagyok idős, és gyerekem sincs... Milyen mamiról beszélsz? :DDD

2022. jan. 25. 15:36
 50/51 anonim ***** válasza:
64%
Mindenkint lepontoznak, hogy ha a lyukba esik felfröccsen és az borzalom, pedig igazuk van. A lepontozók meg vagy még életükben nem sz.rtak, hiygen a buadi villában még a fing is rózsaillatú, vagy csak egyszerűen élveznik, ha tiszta húgylé lesz az alsó felük. Más esetet nem tudok elképzelni. Magam részéről csak olyat, amiben van padka és elől van a lyuk. A kezét törném el, aki kitalálta a sima lyukas "pottyantós" wc-t, mert hogy se értelme se előnye nincs az fix, de legalább egészségügyileg is hátrányos...
2022. jan. 27. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!