Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat? Lapos öblítésű / mély öblítésű? Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy amelyikben hátul van a lyuk?
2022. jan. 20. 11:15
1/51 anonim válasza:
Otthonra csakis lapos öblítésű. Feltéve, hogy neked se kellemes az, hogy mikor beleszarsz, felcsapja a seggedre a vizet.
2/51 anonim válasza:
Lapos. Nem szeretem, amikor belepottyan a kaki és rám fröcsög a víz.
3/51 anonim válasza:
Én is inkább szagolok mint hogy fröccsenjen, tehát egyértelműen lapos.
4/51 anonim válasza:
Ha nem jó a szellőzés, akkor kell a mélyöblítésű.
Ha van ablak, akkor lehet lapos.
5/51 anonim válasza:
Mélyöblítésű, amin elöl van a kifolyás, most is olyan van. Nem tudom, hogyan meg mit xarnak itt a népek, egy esetre sem emlékszem, hogy felfröccsent volna a víz.
6/51 anonim válasza:
nekünk a mélyöblítésű vált be. Ha jól ülsz rajta, nem csapja fel, mert "lecsúszik" a ferde felületen.
7/51 anonim válasza:
Igen, ahogy az ötös írja (#6 voltam).
8/51 anonim válasza:
Nem kell ablak, meg szellőzés, nem lesz büdös. Csak le kell húzni!
Akinek annyira büdös, annak akkor is az lesz, ha belecsobban a vízbe.
9/51 anonim válasza:
Csakis a lapos, kb amit linkeltél. Sose fogom megérteni, miért jó aquaparkot csinálni a budiból. :D
10/51 anonim válasza:
lapos, mindenkeppen. nokent hihetetlenul egyszeru mindenfele fertozeseket elkapni a visszacsapodo viztol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!