Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen fajta WC csészét...

Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat? Lapos öblítésű / mély öblítésű? Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy amelyikben hátul van a lyuk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. jan. 20. 11:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
74%

"öblítőperemnek mi köze van a felcsobbanáshoz"

Szövegértés nulla? Én nem írtam, hogy köze van hozzá!

Annyit írtam, hogy az volt a kiválasztási szempont, nem az, hogy mélyöblítésű legyen, mivel azt kérdezte a kérdező, hogy milyet vennék, és miért pont olyat=mélyet vettem mert annak nem volt pereme. Hihetetlen milyen retardált emberek vannak...

2022. jan. 20. 22:16
 22/51 anonim ***** válasza:
44%
Ezt írtad betű szerint: "Én mélyöblítésűt vettem, és még sose csapott fel." Tehát Te írtál a felcsapásról, sajnálom ha az általad említett szövegértésed mellett nem emlékszel mit írtál az előző mondatodban.
2022. jan. 21. 09:26
 23/51 anonim ***** válasza:
52%
Akik lepontozgatják azokat a válaszokat, miszerint nem jó ötlet budilével öblögetni a nők hüvelyét mert fertőzéseket lehet elkapni, azok egyrészt férfiak, na de bioszt se tanultak soha?? Vagy mi a problémájuk??
2022. jan. 21. 09:49
 24/51 anonim ***** válasza:
69%
Kedves 23. Férfitársaim nevében is kikérem magamnak ezt a nemi alapú diszkriminációt, elsőként írtam, hogy mély öblítésű budiba rossz élmény szarni. Nekem se kellemes, ha a zacsimra csap lentről a hideg fekália, még akkor se, ha belőlem jött.
2022. jan. 21. 11:02
 25/51 anonim ***** válasza:
70%

#22 Neked tényleg gondok vannak a szövegértéssel... :D

Ezt írja:

"A kiválasztás szempontja nem a mély/lapos volt, hanem hogy öblítőperem nélküli legyen."

De gondolom úgysem fogod érteni... :D

2022. jan. 21. 11:02
 26/51 anonim ***** válasza:
64%

Miért kéred ki magadnak? :D A válaszom értelemszerűen azokhoz szólt, akik nyomkodták a pirosat a válaszainkra. Aki nem nyomkodta, az nem értem minek veszi magára.

2022. jan. 21. 11:05
 27/51 anonim ***** válasza:
42%
Azért kérem ki magamnak, mert nyilvánvalónak tartod, hogy férfiak nyomkodjuk a pirosat, mert nekik még pinájuk sincs, ellentétben veled. Márpedig én egészen addig a pillanatig tökéletesen együttéreztem veled, és zöldet nyomkodtam, viszont innentől pirosat, mert utálom, ha valaki azért tartja magát többre, mert puncija van, nem farka.
2022. jan. 21. 11:30
 28/51 anonim ***** válasza:
46%

Te ilyeneket hol olvastál? :DDD

Olvasd már el újra, hogy mit írtam:

"Akik lepontozgatják"

Ez a megszólítás rész. Ha rád nem vonatkozik, akkor lapozz.

"azok egyrészt férfiak, na de bioszt se tanultak soha"

Gyanítom férfiak, hiszen egy nő tapasztalatból tudja, hogy milyen lehet egy hüvelyi fertőzés. A férfiak NEM tudják tapasztalatból, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért. Ebben semmiféle lenézés, többre tartás nincs, puszta anatómia.

A férfiak normálisabb fele viszont tanult biológiát, tehát saját tapasztalat nélkül is tudja, hogy hogy működnek ezek a fertőzések.

Aki nyomkodta a pirosat, annak se tapasztalata nincs, se bioszon megtanult ismeretei nincsenek.

Ha azt akartam volna írni, amit te akarsz belemagyarázni a soraimba, akkor kerek perec leírtam volna, hogy "az idióta férfiak közül ezt egy se értheti, mind hü lye ehhez". Ezt írtam? Nem. Azt írtam, hogy vannak, akiknek se tapasztalatuk, se tanult ismeretük nincs.

Esküszöm nem értem, hogy ebből neked hogy jött le az, hogy többre tartom magam. A párom férfi, de nem idióta, szóval őt többre tartom az idióta férfiaknál. Ez így van, ezt vállalom. Ha neked is vannak biológiai ismereteid, akkor téged is többre tartalak azoknál, akiknek nincs. Kár belemagyaráznod mást.

2022. jan. 21. 11:37
 29/51 anonim ***** válasza:
70%
Azt venném amelyik egy nagy adag becsobbantása után sem nyaldossa hideg vízzel a golyóim.
2022. jan. 21. 21:27
 30/51 anonim ***** válasza:
71%
Azét vicces, hogy ha leírja valaki, hogy neki nem csapja fel, azt is lepontozzák mert hát akkor is felcsapja ha nem csapja fel... Gyökerek :D
2022. jan. 21. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!