Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat? Lapos öblítésű / mély öblítésű? Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy amelyikben hátul van a lyuk?
Mélyöblítésű, elől lyukkal.
Szimplán azért mert tapasztalataim szerint a lapos öblítésűt 10 szarásból min 8x kefézni kell. Mert öblítéskor ott lesz a féknyom ahogy megy le.
Mélyöblítésnél ez 10/4.
Nekem nem placcsan a seggemre a víz az Alföldiben.
És nem utolsósorban az is egy szempont hogy én szeretek sokáig üldögélni a vécén. A lapos öblítésűnél ott kandikál a szar amíg kiolvasom az internetet. És bűzlik. Leöblíteni nem jó, mert megmossa a golyókat is. Szaros seggel meg nem szeretek felàllni egy öblítésért.
Mélyöblítésűnél Gusto kapitány alámerül a mélybe, a víz pedig tàvol tartja a szagokat.
Egyértelműen mélyöblítés, na.
Köszönöm az értelmes, nem a másikat fikázó válaszokat!
Az öblítő perem nélküli WCt használó válaszolótól kérdezném (ha még nem haragudott meg a kötekedésekért), hogy nem csap ki oldalt a víz a perem nélküli WC csészéből? Mert a perem alá be szokott mosni a vízsugár (gondolom, úgy tereli előre a vizet) A perem nélkülinél, ha lehúzod, öblít mindenütt rendesen? Elöl is? (a pisi odamegy esetenként) Nem csap ki a víz a csészéből?
#34-es:
"Öblítés után nem marad féknyom, mert van annyi eszem hogy egy réteg papírt előre beleteszek. "
De akkor innentől kezdve, ha fészket építesz magad alá a Zewából, akkor teljesen tökmindegy milyen a WC. Ha magad alá pakolsz egy réteg papírt, azt berakhatod a mélyöblítésűbe is, és akkor az sem csobban.
Értelmezéseim szerint a kérdés arra irányult, hogy melyik a jobb WC, amit csak úgy szimplán használni kell, külön védelmi intézkedések nélkül.
"El nem tudom képzelni hogy én a klotyón ülve rendeljem meg karácsonyra az ajándékokat, vagy ugyanitt ülve olvassam ki az Egri csillagokat."
Az Egri csillagok kiolvasását én máshol sem tudom elképzelni, mert egy szar volt, elég volt annó amikor kötelező volt... A kariaji megrendelését sem ott végezném. Alapvetően azért nem órákról beszélünk, de azért egy 5 hosszú esetben 10 percet eltöltök a WC-n nagydolog közben. Más a családból meg 2-t, 3-at.
Azért az Egri csillagokra ez még a Kötelezők rövidennel sem lenne elég :D
Amúgy a válaszok alapján nekem az jön le, hogy a szarás mindenkinek olyan, hogy pont úgy a legjobb, ahogy ő csinálja, és ez érthető is. Az ami érthetetlen, hogy miért kell lepontozni, akivel nem egyezik a véleménye a másiknak.
#36: Félreértettél, nem gondoltam, hogy Te pontozgatsz le. Csak egy általános véleménnyilvánítás volt a hozzászólásom végén :)
"Ha egy darabot beledobsz a mély öblítésűbe, mikorra lecsüccsensz a klotyó aljában lesz leülve a víz alatt. "
Ezt cáfolom. Idegen helyen amúgy én is rakok 1-2 lap papírt, hogy ne fröccsenjen fel (mert nem tudom, hogy felfröccsen-e) és sose süllyed el.
Amúgy az Alföldi WC-t tényleg örömmel ajánlom. Érdekes a kialakítása a mélyöblítésűnek is, a vizes rész kb középen (attól icipicit hátrébb) van, így a barna medve nem pont a vízbe placcsan, (nem mossa meg a feneked) hanem egy ferde kis részre, de már a víz alatt. Így a féknyomot is lemossa az öblítés.
9-es:
Amiket linkeltem, egyik sem lapos öblítésű, mindkettő mély öblítésű.
"És nem a végtermék csapódik vissza, hanem a víz"
szerinted az a viz tiszta?
"Néhány csepp"
igen, nehany cseppben is millio bakterium lehet
"És az sem egyenesen bele a hüvelynyílásba"
nem kell egyenesen oda csapodnia hogy fertozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!