Milyen fajta WC csészét vennél és miért pont olyat?
Lapos öblítésű / mély öblítésű?
Ha mély öblítésű, akkor olyan amelyikben elöl, vagy
amelyikben hátul van a lyuk?
10: milyen fertőzésre gondolsz???? Ami onnan "visszacsaphat" az belőled jött ki! :DDD
2022. jan. 20. 13:26
12/51 anonim válasza:
Normális esetben az lenne a cél, hogy ne jusson a hüvely környékére olyasmi, ami pl. a bélrendszerből származik - hiába "belőlem jött ki".
Ráadásul a wc-k nagyrészét nem kizárólagosan 1 személy használja...
2022. jan. 20. 13:35
13/51 anonim válasza:
#11 tehat te fiu/ferfi vagy. semmi baj, szivesen elmagyarazom. ami belolem jon ki, az nem jo a huvelynek. a szar, a pisi, a wc vize az nem oda valo. felboritjak a ph-t, belezavarnak a huvelybakteriumok munkajaba, fertoznek. a wc-bol foleg bakterialis fertozeseket lehet osszeszedni, leggyakoribb tunetek az ego, viszketo erzes, budos folyas, kellemetlen erzes. szerencsere nem nehez kezelni, a legtobb esetben egy kis canesten kenocs megoldja, de ha rendszeresen megfertozodik, akkor a huvelyflora nem tud helyreallni, az meg nagyobb problemakat tud okozni idovel. tehat jobb elkerulni azt a kis fertozest is, mert sokkal nagyobb bajhoz vezethetnek
2022. jan. 20. 13:37
14/51 anonim válasza:
Laposat mert ha mély öblítésű akkor
kapod a Posseidon csókját.
2022. jan. 20. 13:55
15/51 anonim válasza:
Lapos. Nem csak a kisbabáknál rutin megnézni a kakit, nem árt, ha tisztában vagy a mennyiségével, állagával.
A másik praktikus okot már leírták.
2022. jan. 20. 15:37
16/51 anonim válasza:
11: Meg még az is, ami másból jött ki, aki ugyanazt a WC-t használta.
Hüvely és húgycső területére nem érhet kaki, se semmi idegen dolog (csak a saját pisid, hüvelyváladékod és tiszta víz), mert betegséget okoz.
Hány éves vagy?....
2022. jan. 20. 15:39
17/51 anonim válasza:
11: A bakteriális hüvely- és méhgyulladástól a húgyhólyaggyulladáson és meddőségen át a teljes kismedencei fertőzésig (még, petefészkek, vese, belek), ami halálos is lehet.
2022. jan. 20. 15:41
18/51 anonim válasza:
Nekem mély öblítésű van, nem csap fel. Volt olyan ami csapott, abba dobtam 1-2 papírt, és onnantól az sem csapott.
Cserébe könnyebb takarítani, tisztán tartani, felfogja a szagokat.
2022. jan. 20. 18:11
19/51 anonim válasza:
Én mélyöblítésűt vettem, és még sose csapott fel.
A kiválasztás szempontja nem a mély/lapos volt, hanem hogy öblítőperem nélküli legyen. Az nagyon bevált.
2022. jan. 20. 18:31
20/51 anonim válasza:
És az öblítőperemnek mi köze van a felcsobbanáshoz? A csobbanás amit a hátsódon te is mindig érzel, az nem a kar meghúzása után érezhető, hanem ahogyan megtapasztalod minden egyes alkalommal: az esemény utáni pillanatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!