Ha anyósomékkal ilyen a kapcsolatom be merjem vállalni ezt az opciót lakhatás ügyben?
Elös lépésként költözzetek külön - a panel még a legjobb megoldás a felsoroltak közül.
Utána egy-két év alatt elgkésöbb kiderül, hogy van-e értelme a házasságotoknak.
(Amit nem értek, egyrészt hogy lettél terhes, ha nem akartad, másrészt emiatt miért kellett egyböl összeházasodni?)
Felületes olvasatra mindenki nekiáll sajnálgatni téged, csakhogy...
"Aztán egy idő után szorongva kezdtem kijönni mert anyósom folyton szóvá tette miért megyek máris haza és zavarta hogy ilyen csendes vagyok velük."
Anyósod szeretett volna veled beszélgetni, megismerni, barátkozni és gyakorlatilag még marasztalt is volna, ami kedves vendéglátói szokás.
Erre te elkezdtél szorongani és mindezeket bűnéül rovod fel.
Ez már a nagyjából 8-ik kérdésed amikből eddig is világosan kiderült, hogy ez egy nyitott, befogadó, élénk, vidám család, ahol dumálnak egymással, segítik egymást oda-vissza, csak te nem passzolsz ebbe a körbe a fura, elzárkózó természeted miatt.
A múltkor az volt a gondod, hogy az anyósodékat jobban fogja szeretni a gyereked, mert többet foglalkoznak vele mint te, mert a gyerekkel sem tudsz mit kezdeni, nincs kapcsolatod vele, a kötelezőn túl.
Szerintem neked valami mentális bajod van, amivel nem ártana szakembert felkeresned, mert bármit fogtok lépni, veled mindig gondok lesznek, bármilyen közösségben (pl.munkahely)
"Az is frusztrál hogy lassan ovis lesz a gyerekünk és nekem munkát kell találnom ami gyerek előtt se volt egyszerű"
Az anyós nyakára költöztél, ráadásul évek óta a többiek tartanak el.
Ezeknek a fényében erősen meghúznám magam a többiek kritizálás helyett akik befogadtak egy ilyen koloncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!