Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek is aggasztó a...

Szerintetek is aggasztó a fiatalok, és a gyermeküket egyedül nevelők lakhatási problémája?

Figyelt kérdés
Szép és jó a csok, babaváró, de az csak egy szűk kört érint. Mi lesz a dolgozó fiatalokkal, vagy a gyermeküket egyedül nevelő szülőkkel?

2021. márc. 20. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Kellene hogy osztogassanak, mi?
2021. márc. 20. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Az én családomért, meg értem sem "aggódott" soha senki, pedig anyám egyedül nevelt fel, mégis volt mindenünk. Igen, nehéz az embernek a maga lábára állni, de nem lehetetlen, csak "sírni" egyszerűbb...
2021. márc. 20. 15:42
 3/12 anonim válasza:
47%
Nem a lakhatás a fő probléma, hanem az, hogy magyar fizetésből ha fizeted az albérletet, vagy a hitel törlesztőt, nem igazán lehet gyereket egyedül megélni, önerőből pedig nem igazán tudsz házat/lakást venni.
2021. márc. 20. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem semmilyen támogatás nem jár, én fizetem az adómból a nagycsaládosokat meg a csokosokat úgyhogy légyszi kit érdekel a nyígásod, nem kötelező gyereket szülni, legalább téged nem én tartalak el. Dolgozzál és akkor ki tudod fizetni a SAJÁT megélhetésedet. Nem a többi adófizetőn kell élősködni. Ha nem tudsz szaporodni, pont hidegen hagy.
2021. márc. 20. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

A fiataloknak mindenük ki van nyalva és jan.-tól már majd adót sem kell fizetniük.

Az életük csak a bulizásról, a piálásról, a fesztiválokról, a szexről, a drogozásról meg a fészbúkról szól.

Azután az egyik kábulatukból egyszer csak megvilágosodnak és rögtön követelőznek, hogy nem kapnak alanyi jogon saját lakást is.

Van bőr a képükön...

2021. márc. 20. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Az az aggasztó, hogy generációkon keresztül örökítik át dinasztiák azt a nemtudást, téveszméket és lustaságot, aminek az eredménye az, hogy ilyen kérdések születnek.

A leggyakoribb, hogy olyanok sirdogálnak ezen, akik egyszerre 3 ingatlant akarnak: egy, amiben felnőttek - nem, azt nem adják el, az kell! -, másik, amiben az albérletet fizetik, harmadik, amit meg akarnak venni.

Ja, és persze autó, az is kell.

Okostelefon, laptop, tablet, utazások, cigaretta, stb.

Na, hát így nem lehet. Ha meg az ember elmondja nekik, hogy ez az elszegényedés receptje, és hogy hogyan kell reálisan megcsinálni, akkor nem hiszik el.

2021. márc. 21. 04:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Nagyon aggasztó. Mi iszonyatosan mázlisták voltunk a párommal, és egy rokon telkén levő lakatlan lepukkant miniházat saját erőből fel tudtunk újítani és itt tudunk élni, de ha ez nincs akkor passz, örökké élhettünk volna anyukánkkal. :/

Nem adóból fizetett támogatást várnánk, hanem pont azt, hogy a "kiválasztottaknak" járó támogatásokkal ne legyen 10-20 millióval drágábbra felpumpálva az összes környékbeli ház ára. :(

Átlagfizetés fölött keresünk, nagyon spórolunk, így TALÁN 20 év múlva majd tudunk venni egy saját házat.

2021. márc. 22. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, ugyanúgy vagy mint mindenki más. Nekem is meg kellett venni a sokszoros értéken kölcsönre a lepukkant panelt, ez van. Mégse nyafogok hogy nem kapok állami támogatást. Fizetem a más gyerekét utána meg még be is szólnak hogy miért nincs gyerekem.
2021. márc. 22. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

De gondolom a sok hurrogó örül hogy most kétszer annyit ér a lakása.....

Kádár idejében sokan kaptak önkormányzati lakást, most meg lassan annyiba kerül egy lakás, mint nyugaton...

2021. márc. 24. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem örülök, mert bármennyit is ér a ház amiben élünk, papíron nem a mi tulajdonunk, hajunkra kenhetjük az értékét. :(

(7.)

2021. márc. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!