Sima felületre matracot okos ötlet tenni?
Jelenleg egy olyan ágyam van, ami alapból egyes, de kihúzható és kettes lesz belőle. Úgy működik, hogy az alját ki kell húzni és a matracot rá kell fordítani. Lényegében szétnyitós matrac van benne. És ez hozzá van rögzítva az ágy felületéhez, ami pedig egy deszkalap. De már kezd eléggé kényelmetlen lenni, éjjelente többször is arra ébredek fel, hogy zsibbadnak a kezeim tőle és a közepe már el is használódott.
Azt tervezem, hogy veszek bele egy új matracot, de majdnem minden ágynak az alja hajlított falécekből áll. És az lenne a kérdésem, hogy ennek van valamilyen funkciója vagy simán mehet a matrac sima felületre is.
Egyébként memóriahabos matracon gondolkozok, egyszer próbáltam és nagyon megtetszett.
Közben már én is sok helyen olvasgattam. Arra jutottam, hogy cserélem az ágyat is.
A matrac kiválasztása elég nehéz lesz, rengeteg mindenre kell figyelni.
Az nem számít hogy telibe van fedve vagy lécekből áll, láttam aki magának készített ágyat és osb lapot rakott a matrac alá, szellőzésen kívül nem hiszem hogy más gondot okozna.
Az új matraccal már csak nyitott állapotban tudod használni.
A rugalmas ágyrács csak kényelmi szempont. A matracnak van megfelelő vastagsága, és feltudja venni a test formáját.
A keményebb matrac tud puhább hatást adni a rugalmas ágyrácsra.
22 centi vastag félkemény matracom van én magam pedig 82 kiló vagyok, de még így is "dolgozik" az ágyrács.
Üdv:5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!