Merjek-e Budapestre "költözni"?
Pont a minap volt hogy fényes nappal kért tőlünk cigit egy cigó, de ott volt vele még kettő másik is, csak azok arrébb álltak, ezt így a legnagyobb tömegben egy buszmegállóban.
Azt mondta: -adjál cigit.
Mondom neki: -nem adok.
Aztán a haverom felé néz: -és te?
Azt mondja: - én sem. Kérjél mástól :)
Erre a csávó begurult és a haveromtól fél méterre elkezdett pattogni, így próbálta ilyesztgetni.
Erre mondtam a haveromnak, najóvan, menjünk innen.
Aztán otthagytuk a hülyét, és mentünk egy megállót gyalog. A cigó nem jött utánunk, tehát ennyi volt.
És ha utánunk jött volna, akkor max bementünk volna ott valamelyik boltba. Oda már nem jött volna be, az tuti.
Szeintem ne nézz több tévét, gondolom nálatok nincs cigánysor amerre nem ajánlatos este mászkálni...
Ugyanez van itt is csak nagyobb területen:)
Nem normális aki kijelenti akármelyik kerületről, hogy az ROSSZ...Pl. a 8. kerületben van a Rádai utca, vagy a bakács tér, sőtt a tisztviselőtelep is(ahol kb rózsadombi áron futnak a lakások), valamint a hős utca átellenes oldalán lvő teljesen normális lakótelep. és a XI.ben is van gettó bár az ugye BUDA...:)(Erről is megvan a véleményem, amikor valaki egy kelenfüldi panelből budázik..)na mind1.
A IX. kerületben van a József Attila úti lakótelep ami egy jó környék, és a IX.ben van a Tűzoltó utca ami nem annyira.
Minden kerületben van jó és rossz környék.Nem tudom akik pl. a 13 kerületet nem tartják biztonságosnak azok jártak e ott valaha....Ott kb a szabolcs utca és környéke a gáz , és ennyi.
Szóval neked azt tanáécsolom,hogy ne használd kifogásként a Bp közbiztonságát, ha nem akarod menj Szegedre vagy Debrecenbe ott is vannak bölcsészek, meg rossz környékek:)
22éve élek bp-en, de de eddig semmi olyan nem történt, ami elrettentett volna.
jó, vannak zűrös helyek, de azért ennyire nem kell fosni.
Én is az ELTE-re jártam. Nem tudom te melyik karra mennél, én TTK-s voltam. A XI. szerintem a város egyik legjobb kerülete.
Én Pécsről költöztem oda, aztán az egyetem után rögtön vissza. Egész életemben azért nem szívesen laknék ott.
Ez alatt jártam pár "érdekes" helyen, pl X. kerület Hős utca, vagy a IX. kerület Illatos út egyes részei, de semmi bajom nem lett.
A legjobb, ha eléred, hogy felvegyenek kollégiumba.
Egyébként a válaszolóktól kérdezem, hogy Békásmegyeren milyen a lakóközösség a Kabar, Hímző, Boglár utcákban. Engem meg ez érdekelne. Tudtok írni róla valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!