Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Merjek-e Budapestre "költözni"?

Merjek-e Budapestre "költözni"?

Figyelt kérdés
Szeretnék jövőre az ELTÉre menni,de eléggé félek magától a kerülettől.Sok rosszat olvasok róla.Én egy csendes kisfaluban lakom,és nem vagyok hozzászokva,hogy fényes nappal kiraboljanak,megtámadjanak.
2010. szept. 4. 22:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évvel ezelőtt költöztem Pestre, 18 éves koromban. Soha nem bántott senki, nem támadott meg senki, pedig a barátnőimmel sokat moziztunk, cukrászdáztunk, amig a gyerekeink meg nem születtek (azaz éjszaka, késő este jártunk haza).
2010. szept. 4. 22:49
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát semmikép ne a VIII,X,XIII, kerületekbe költözz mert ott tényleg enm jó a közbiztonság!Ha biztonságot akarsz akkor gyere a XI,I,II,XII kerületekbe!Én a XI kerben lakom 30 éve...,itt születtem Bp-en,és még semmi nem történt velem ez idő alatt!Szóval ha biztonságot akarsz akkor gyere Budára!!;)
2010. szept. 4. 22:51
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
én már másfél éve itt lakok, koliban, a nyugatinál. Eddig senki sem támadott meg, pedig este tízkor szokott befutni a vonat.
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt milyen kerülettől? Másrészt meg azt hiszed itt mindenkit kirabolnak, megtámadnak fényes nappal? Ennyire azért nem szörnyű a helyzet. Ésszel és megfontoltan kell járni-kelni és akkor nem lesz baj. Én is faluból költöztem fel és nagyon gyorsan megszoktam. Persze ez egyén függő is, ismerek olyat, aki évek után sem képes rá.
 5/27 anonim ***** válasza:
88%
1. vagyok. Ezt magadban, belül kell rendezni, ezt a félelmet. Az egyik barátnőm már 22 éve él Pesten (pedig Zuglóban él, az egyik legjobb pesti kerületben), de sötétéskor már fél, mindig úgy csinálja a dolgait, hogy szürkület előtt hazaérjen. És még sose érte semmi attrocitás a 22 év alatt, mégis fél. Ez belülről fakad sztem. Én meg sose féltem, éjjel is jöttem-mentem, ha úgy alakult.
2010. szept. 4. 22:53
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
ez is csak egy város, hozzá kell szokni. nekem is fura volt mikor 2 éve idekerültem és igazság szerint nem szerettem, meg, sosem lesz az otthonom, de megszokható és túlélhető. ha vigyázol a cuccaidra, nem mászkálsz nagyon későn egyedül és van nálad valami önvédelemre való(nálam pl gázspray), akkor nagy baj nem lehet. ahol sok az egyetemista ott kisebb a veszély, mert sokan mászkálnak éjjel. a forgalmasabb helyeken meg akár éjfélig is elég sokan vannak. ettől ne félj.
2010. szept. 4. 22:53
 7/27 anonim ***** válasza:
68%
orbánék most fognak hatalmas összegeket ölni a közbiztonságba. Nem kell félni.
2010. szept. 4. 22:58
 8/27 A kérdező kommentje:
A 9. kerületről lenne szó.
2010. szept. 4. 22:59
 9/27 anonim ***** válasza:
71%
A lényeg hogy Bp-en ne mászkálj éjjel olyan helyen ahol kevés ember van és nincs vagy alig van közvilágitás!Hál isten annyira nem veszélyes hogy fényes nappal kiraboljanak,de soha ne úgy járj-kelj az utcán,hogy merő fráaszban vagy mikor rabolnak ki,forgolódsz hátrafelé,hogy nem követ e valaki stb... Az ilyen "áldozat tipusokat"(nem Te..) könnyen kiszúrják a zsebesek,tolvajok és tuti becserkészik!Magabiztossan kell lépkedni célirányossan és nem eshet bajod!;)
2010. szept. 4. 23:01
 10/27 anonim ***** válasza:
71%
A XI-ker nem rossz,a Boráros tér fele laknál?
2010. szept. 4. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!