Melyik a jobb ötlet szerintetek? Van rengeteg cuccok amit el kellene helyezni. Két ötlet van: Bérelni egy raktarhelyseget. Ezzel az a baj hogy legalább 40 nm-es kellene, de inkább 60. Ez szerintem legalább 50 000 Ft lenne havonta. A cuccok
Néhányszor max tízszer annyit érnek így elég hamar felemesztené a sajat költséget vagyis többe kerülne a hús mint a leves.
A másik ötlet. Van egy vidéki házam ahová néha betörnek. Villany nincs. Telepíteni egy poznat a kertbe előre fizetős órával, az úgy tudom 150 000 Ft S úgy tudom havi 5000 Ft olyan riasztó (így kapna áramot) ahová ki is vonulnak ha riaszt ergo tetten érik a betörőt, de legalábbis elzavarják. S ez a raktarnal annyiból jobb hogy ott van ágy van kutviz S még be isnlehet fűteni fával az is van valamennyi, ha nincs tél akkor még meg könnyebb tehát ha nem is lakni de otmaradni néha, mosakodni stb lehetne S villannyal egy kávét is könnyebb lenne csinálni. (Eddig egyszerűen tuzetraktam reggel a kertben egy kávé erejéig ha néha ott aludtam)
Ja hát társasház az gáz tényleg.
Fél millión rugózol többedszerre, de ugyanennyit nem okozna kifizetni az isten háta mögötti témára...
Mindenesetre szerintem legalább a könyvelődet érdemes lenne megkérdezni, ő mit gondol erről. Mert szerintem NAV, árubiztosítás szempontjából sem túl szerencsés valami elhagyatott helyen nomád módjára őrizni az árukészletet
Ha gyorsan akarod eladni, hirdesd meg olcsóbban.
Hamar elviszik, de anyagilag sanszos, hogy beljebb leszel a végére, mint bármelyik raktározós módszerrel
Ép ez az nem gyorsan akarom eladni hanem jól. A navval nincs gond évi 600 000 forintig.
Az ha a saját telkemre csinálok villanyt az nem kidobott pénz kesobb is jól jon. A raktarba öntött pénz viszont utána elment a semmibe. Nem elhagyatott hely falu ráadásul riasztóval olyannak ami nem csak hangot ad hanem ki is vonulnak emberek ha beriaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!