Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hangokat hallok a lépcsőházban...

Hangokat hallok a lépcsőházban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valaki 1:15 körül erőteljesen ütött egy ajtót az 5 emeletes társasházban, amire felkeltem. Elfelejtettem bezárni a rácsot, így csak az ajtóm véd. A legfelső emeleten lakom 4 szomszéddal. Senki sem jött ki, ezért én sem. Nem sokkal később olyasmit hallottam, mintha valaki a szerszámai között kutatna, nem messze a lifttől. Percekkel később ismét ütött valamit.

Nem mertem/merem kinyitni az ajtót. Majdnem kinyitottam, hogy bezárjam a rácsot, de utána meghallottam, hogy valaki elejtett valamit. Eléggé félek, de lehet, hogy csak félreértés.

2021. aug. 18. 01:52
 1/8 Protoss01 válasza:
84%
Figyi ha még most is van ez akkor szerintem ne nyisd ki :/ Az ajtó is elég sokat véd...De ha eddig nem lett baj ezután se lesz semmi :)
2021. aug. 18. 01:55
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Rendorseget miert nem hivod ki? Ez tipikus esete egy betoresnek szerintem.

Budapesten a rendorok kijonnek ilyenre es korulneznek.

Hivd ki oket. Nem fognak hulyenek nezni.

Meg tudod beszelni,h a kaputelon kinyirod,de ne jojjenek oda a lakasodhoz. Ha nem akarod,h tudjak,h te hivtad ki oket.

2021. aug. 18. 02:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira megijedtél, hogy itt kérdezősködsz ahelyett, hogy a rendőrséget hívnád.

Mire itt az általad elvárt számú hozzászólást megkapod, addigra kirámolják a szomszédod lakását.

Ügyes, okos!

2021. aug. 18. 06:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Megirod mi lett?
2021. aug. 18. 09:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem mertem kihívni a rendőröket, mert attól féltem, ha téves, akkor szankcionálnának.

Nem történt semmi hálistennek. De éjjel már bezárom a rácsot.

2021. aug. 18. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer szalagavatóra indultunk,és a lányomnál maradt a lakáskulcsunk.Mi a párommal az ünnepség után hazamentünk,a lányom ott maradt bulizni.Hazaérve vettük észre,hogy nincs kulcsunk.Az autóban fellelhető szerszámokkal,a kérdésben szereplő hanghatásokkal teljesen megegyező módon vertük szét az ajtónkat,ugy kb este 10 körül.Igaz,a mi szomszédaink összeszaladtak a ricsajra(szintén 4 emeletes bérház).Szerintem valami hasonló történhetett itt is.Egy betörő csendben dolgozik.
2021. aug. 18. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, pont ilyesmire gondoltam, ezért sem akartam rendőrt hívni.
2021. aug. 18. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki rosszindulatú (betörő), az éjszaka nem fog óriási zajt csapni, hanem halkan akarj kinyitni a zárt. A mi szomszédasszonyunk is éjfél után csöngetett be hozzánk, mert nem tudott bemenni. Hívtam egy lakatost. Jókora zuhogással, dörömböléssel, de kinyitotta rongálás nélkül.

A Te eseted sem ebtörés volt.

2021. aug. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!