Lépcsőházból kiűzhető az öregszag?
Sziasztok!
Egy 3 szintes emeletes házban lakom Budán. Időnként, mikor hazaérek, a lépcsőházban megcsap a tipikus öregszag. Szellőztetek, de javarészt 8ból 5 lakásban szépkorúak (úgynevezett idősek) laknak. Az én szintemen az egyik lakás üres, a másikban szintén ratkógyerekek laknak, de azon a szinten nincs is olyan büdös. Viszont ahhoz, hogy feljussak át kell haladnom azon a penetráns bűzön.
Ha vennék ilyen fapálcás aromabigyókat a lépcsőházba (2-3at), plusz szellőztetés, akkor idővel mérséklődne a szag?
Nyilván kifesteni nem tudjuk/akarjuk a lépcsőházat, a padlóburkolat kő.
Persze értem, hogy a lakásokból szivárog ki a szag, de esetleg mérsékelni így nem tudnám? Vagy esetleg más légfrissítóvel, vagy tisztítószerrel?
24/F
Szerintem dohosak a falak.
Lehet valahol rejtett penész.
Attól van büdös, nem az öregek miatt. Ezt csak a festés tünteti el.
A lépcsőház valószínű nem fűthető, a lakásokból jön némi meleg, kintről a hideg, így belül a fal nyirkos. Ez a szag sok régi épületnél van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!