2 hete fúrnak a szemben lévő lépcsőházban este 7 után is. Vajon engedi ott a házirend?
Figyelt kérdés
Nyilván megértem, hogy az emberek többsége munkaidőben nem ér rá felújítani, de ez azért elég zavaró. Persze csukott ablakkal nem olyan rossz, de mivel negyedik emeleti panelban lakom és elviselhetetlenül meleg a központi fűtés, nem nagyon tudom csukva hagyni. :/ Remélem hamarosan a végére érnek már. Nálunk a házirend tiltja, hogy este 6 után felújítási munkálatokat végezzenek, legkorábban csak reggel 8-kor lehet kezdeni, szombaton 9-14-ig szabad, vasárnap meg egyàltalán nem.2020. nov. 3. 19:43
1/2 anonim válasza:
Van csendrendelet, az országos, nézz utána. Illetve a helyi önkormányzat is szabályozza.
2/2 A kérdező kommentje:
1-es köszi, nem tudom miért pontoztak le :O
2020. nov. 3. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!