Visszarakták a “szemetem”?
Este levittem pár zacskó elnyűtt, szakadt ruhát a szemetesbe. (4 nagy kuka van a lépcsőház előtt)
Ma délre vissza volt rakva a lépcsőház ajtaja mellé (ráadásul belülre, amihez kód vagy kulcs kell)
Ilyenkor mit csináljak? Nyilván nem véletlen dobtam ki a szemetet ( adományozni sem lehet). Ne foglalkozzak vele, hagyjam lent vagy dobjam ki újra?
Kukások nem lehettek, ők ledobták volna a kuka mellé, nem hozták volna vissza a lépcsőházba.
Szerintem valaki úgy gondolta, hogy valaki még hasznát veheti és kitette, hogy akinek kell, elvihesse.
Ha mindenáron a szemétbe szánod, akkor tedd be nylonzacskóba és kösd be a száját, akkor nem látszik, mi van benne.
Előírás is, hogy így kell a kukába dobni a szemetet.
Ha te a kukába dobtad, az már nem a te szemeted.
Ha valaki onnan kiveszi és félreteszi, az már az ő szemete, amihez semmi közöd. Miért törődsz te a más szemetével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!