Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti hogyan vesztek...

Fiatalok! Ti hogyan vesztek házat/lakást ebben az ingatlanpiaci helyzetben?

Figyelt kérdés
Párommal mindketten dolgozó fiatalok vagyunk 25 és 30 év közöttiek. A diplomaszerzés miatt nekünk 1, ill. 2,5 év munkaviszonyunk van. Amióta dolgozunk a fizetésünk 90%-át ingatlan vásárlására tesszük félre, ezt viszont csak úgy tudjuk elérni, hogy jelenleg is a szüleinkkel élünk. Viszont eléggé elkeserítő a helyzet az ingatlan piacon, mindig mikor meglenne egy önerő, újabb 2-4 millió Ft-tal drágább minden ház, lakás. Sok hitelt nem szeretnénk felvenni, de így kilátásban sincs házvásárlás, ha ennyire növekszik az ára. Kb. 10-15 év kellene még mamahotelben hogy a tendenciát tartva és utolérve az árakat lehessen saját lakás, vagy minimális hitel mellett saját... Mi lesz a dolgozó emberekkel ebben az országban? Vagy tényleg mindenkinek nyugatra kell mennie dolgozni? Vagy csak jól kellene szavazni???

2021. aug. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Én Győrben élek

Itt van tudom mert én is ebben lakok.

2021. aug. 7. 09:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!