Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, mintha...

Csak nekem tűnik úgy, mintha egyre több cigány lenne Óbudán?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta lakok Óbudán, de eleinte vagy pont elkerültem őket, vagy kevesebben voltak. Most viszont minden nap látok egy-egy díszes csapatot. Ez a kerület is leromlik, vagy ilyen volt eddig is, max nekem nem tűnt volna fel?
2021. júl. 16. 09:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem átlagosan Budapesten egyre több a cigo is, plusz az "aljaember" is. Budapest egyre vízfejűbb, a vidéki térségek semmit nem fejlődtek az elmúlt szerintem 60 évben, így mindenki feljön a jobb élet/munka reményében, vagy tanulni. Több ember között meg óhatatlanul több nem kívánatos arcot fogsz látni.
2021. júl. 16. 20:17
 12/14 anonim válasza:
Cigányok nagyon szaporodnak😅😅😅😅
2021. júl. 17. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Létre fogunk hozni országon belül egy önálló autonómiát és akkor a magyaroknak még kissebb lesz az ország csak mondom.
2021. aug. 5. 11:44
 14/14 anonim válasza:
Sok sikert a kis polgárháborúdhoz. Biztos jól fog menni xD
2021. aug. 24. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!