Ha teljesen egyedül vagyok és veszek egy lakást hogyan fogom bevinni egyedül a bútorokat meg minden?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 18:11
21/44 A kérdező kommentje:
Járok dolgozni de biztosan felületesen ismernek #19 te meg menj az anyádba nem sajnáltatom magam
2021. júl. 9. 10:37
22/44 anonim válasza:
21: Próbáld azt felfogni, hogy ez csak a te fejedben létezik.
"biztosan felületesen ismernek"
Ha nem beszélsz velük, nem tudhatod, hogy hogyan ismernek téged...
Egyszerűbb lett volna megkérdezni egy-két kollégát... Lehet, szívesen segítenének neked (ha látják, hogy rászorulsz), vagy ajánlanak megfelelő hórukk-embereket...
23/44 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy engem sokan ismernek, nincs bennem semmi különös
2021. júl. 9. 10:50
24/44 anonim válasza:
Jársz pszichológushoz????
Ha nem, akkor sürgősen kéne....
26/44 anonim válasza:
Hagyjátok már szegényt, tudok én is ilyen embereket, akik szegények eltűnnek a többiek között, és nem tud olyan viszonyt kialakítani senkivel, hogy egy ekkora kérésnél segítséget kapjon.
27/44 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál semmi sem segített
2021. júl. 9. 15:29
28/44 anonim válasza:
Mertxnem akartad!
A pszichológus nem kigyógyít hanem utat mutat, hogy mikent tudsz magadon segíteni. A közreműködésed és akaratod nelkül nem lesz semmi. Nem hókuszpókusz pálca van a kez3ben...
29/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós, egyszerűen ilyen magamnak való típus vagyok
2021. júl. 9. 15:44
30/44 anonim válasza:
Egy dolog, h magadnak való vagy... de ennyire tájekozatlannak lenni manapság....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!