Ha teljesen egyedül vagyok és veszek egy lakást hogyan fogom bevinni egyedül a bútorokat meg minden?
Ha boltból veszed, akkor szállítással kéred, és úgy.
Ha használtan veszed, akkor is tudsz rendelni szállítást hozzá a legtöbb apróhirdetésben, vagy az eladó legyen olyan, hogy tudja szállítani.
Bent a lakásban meg ilyennel egyedül is a helyére tudod tolni: [link]
Mi a LIDLben vettük; a nagy méretű franciaágyat simán eltolja vele egy ember, erőlködnie sem kell.
#14: ezt próbáltam én is megtudakolni tőle (7+10) - de úgy látszik, ez titok. :)
Nekem annyira életszerűtlen, hogy valaki ennyire tájékozatlan legyen hétköznapi dolgokban...
Hé kollégák! Ki tudna eljönni pár órára segíteni? Költözök. Rendelek pizzát, vagy amit szeretnétek.
Kb. Ennyit kell csak mondanod.
17: ezt te honnan tudod, hogy senki sem ismer...?????
Be vagy zárkózva valahová, nem dolgozol, nem jársz boltba, nincsenek szüleid, testvéreid, ex-osztályátrsaid, senki...?????
Kizártnak tartom...
Miből élsz, ha nem jársz el dolgozni?
19: teljesen életszerűtlen.
Manapság egy ötéves is tudja, hogyan megy a bútorszállítás, hiszen látja az utcán, a házban, bútorbolt környékén....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!