Mivel édesanyámék kertjét mi gondozzuk a férjemmel, a saját kertre sem időm, sem energiám nem lenne. Alapvetően nincs sok bajom a társasházzal sem, egyetlen dolog zavar: az alattunk lakó kompromisszumképtelen szomszéd. Minden más kezelhető.
2021. jún. 23. 08:41
3/13 anonim válasza:
Tény, hogy bár minden panel társasház, de nem minden társasház panel.
És a kérdés konkrétan panelről szól.
2021. jún. 23. 08:45
4/13 anonim válasza:
1 évig laktam panelban. A legtöbb kellemetlenséget el tudtam viselni. Ami kiverte a biztosítékot, azok a szomszédok. Fölöttünk és mellettünk összesen hat 10 éven aluli gyerek lakott, akik 0-24-ben visítottak, zajongtak. Amikor a másik szomszédba (hálószoba fal) beköltözött egy család 4 gyerekkel, akkor költöztünk el.
2021. jún. 23. 08:49
5/13 anonim válasza:
Elsősorban azt, hogy nincs kert. Nincs is jobb ilyenkor, mint kora hajnalban tenni-venni a kis konyhakertemben a gyerekek mellett, leszedni az ebédhez valót meg egy csokor virágot az asztalra, délben kint ebédelni, medencézni és este kifeküdni a fűbe egy finom pohár borral olvasni, miközben ciripelnek a tücskök 😁
2021. jún. 23. 09:53
6/13 anonim válasza:
Én is laktam panelban. De alig hallottam valakit, míg itt a családi házas övezetben, ahol mindenki állandóan kint van az udvaron, folyton nagy zajok vannak, pl. iszonyú gyereksikoltozás, gépek, pl. fűnyíró, flex, betonkeverő, stb.
2021. jún. 23. 09:55
7/13 anonim válasza:
Akkor se mennék panelbe ha fizetnének érte!..
2021. jún. 23. 10:01
8/13 anonim válasza:
Belmagasság.
Száraz levegő.
2021. jún. 23. 10:10
9/13 anonim válasza:
Magas rezsi.
2021. jún. 23. 10:11
10/13 anonim válasza:
Kis lakoter, zajos szomszedok, nincs udvar, nincs tarolo vagy csak kozos tarolo van, nincs garazs csak ha szerencses vagy, sokat kell lepcsozni/liftezni
Nem tudod boviteni, nem tudod atalakitani.
Ami a legfontosabb es mar emlitettem hogy nincs udvar tehat nincs telked csak a lakas.
En szeretek barkacsolni ezert fontos hogy legyen udvar es egy kis kinti epulet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!