Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hétvégi ház/tanya védelme így...

Hétvégi ház/tanya védelme így megéri?

Figyelt kérdés

Hétvégi házat, szőlősben érdemes felszerelni kamerával illetve kitáblázni, hogy "kamerável megfigyelt terület"?

Egyik ismerősöm csak az ijesztés kedvéért tett ki táblákat, hogy kamerák vannak felszerelve, ennek ellenére már kétszer törték fel a házikóját.

Egyáltalán érdemes kamerát felszerelni? Gondolom vannak olyan leleményesek a betörők hogy maszkot húznak, akkor pedig semmi értelme a kamerának, vagy rosszul gondolom?

2021. máj. 29. 18:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

A kamerának akkor van értelme, ha mobilinterneten pl. felhőbe tudják tölteni a felvett anyagot. Így nem tudják megsemmisíteni a betörők és el tudják kapni őket a rendőrök.

Egy tanyán nem a "leleményes betörők" fognak betörni, hanem a helyi kisebbségiek.

2021. máj. 29. 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Én nyaralómat is feltörték kétszer, de semmit nem vitték el. Egy 20 éves mikró és egy 20 éves tv van benne, a többi nyaraló is ilyen nem értem mi értelme van 2021ben nyaralóba betörni. Egy rossz fűkaszát vitték el, hát legyenek vele boldogok
2021. máj. 29. 19:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Én sem értem őszintén, senki sem őriz ott vagyonokat vagy aranyat hogy érdemes legyen betörni oda.
2021. máj. 29. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha csak táblákat tesz ki valaki, azt minden valamennyire is tapasztalt bünözö észreveszi, hogy nincs kamera. Meg a kamukamerákat is felismerik.

Ami valamennyire érhet valamit, ha tényleg rendes kamerarendszer van, annak segítségével meg lehet találni az átlag bünözöket.

2021. máj. 29. 19:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Tényleg meg lehet őket találni? Vagy ahogy említettem, ha maszk van rajtuk akkor gondolom bukta az egész mert nem lehet felismerni őket.
2021. máj. 29. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
De, meg lehet ismerni, föleg, mert nem csak az arcot látod, hanem a mozgást, alkatot, stb, aminek alapján már el lehet indulni, másrészt a maszk sem tünteti ez teljesen az illetöt
2021. máj. 29. 19:36
 7/16 anonim válasza:
0%
Én akkor törnék be ha kiírnád hogy kamerás terület. Mert az én személyiségi jogaimat nem fogod megsérteni és fölhőbe tölteni a képmásomat!!!!!!!!!!!! hogy MI-k és algoritmusok adatbányásszák a te proletár kasztod talán engedi. Ledarálnám a kamerádat és a fatádat is.
2021. máj. 29. 23:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyen helyre nem azert tornek be hogy milliokat elvigyenek, hanem valami helyi hajlektalannak kell penz a napi borra. Be fog torni barmi van, mert nincs vesztenivaloja, de nagyon szomjas mar. Jo ha eltudja olvasni a feliratot hogy kameraval megfigyelt.
2021. máj. 30. 00:22
 9/16 A kérdező kommentje:
#8 Értem én, de ki az aki bármennyi kis pénzt is hagy a szőlősben a hétvégi házban? Mert ott semmi értelme a pénznek.
2021. máj. 30. 08:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kell penznek lennie, egy talicskat is elvisz ha azt talal, eladja ismerosenek 800 forintert az eleg is a napi borra.
2021. máj. 30. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!