Budapesten vagy Debrecenben élnétek szívesebben?
Költözz Bécsbe!
Bécs ugyanolyan mint Budapest, csak kissé jobb az élet...
Hát én - az országban - most sehova sem költöznék Debrecenből!
Évekkel ezelőtt még lehet hogy rávettek volna, de most ha mozdulnék, csak országon kívülre.
Most kezd Debrecen olyan lenni, mint amilyennek egy normális, biztonságos és fejlődő európai városnak lennie kell!
Magyar mércével verhetetlen, nyugati léptékkel sem gagyi már, de még bőven van hova fejlődnie!
Én lebeszéllek róla, de te tudod a körülményeidet.
Ha van lakásod, akkor sehol nem emelkedik annyit az ára mint Debrecenben.
És ez most nem egy utolsó szempont.
Ilyen hülyét 8 as budapestrol a kopár siksagba debrecenbe költözni!
Debrecenben születtem szerencsere otthagytam ezt a gyatra muveletlenekkek teli várost Pest mellett elek 10x annyit keresek ám debrecenbe semmi látnivaló de legalabb hegyek sincsenek utaltam utalom gyulolom!!! A szüleimen meg azokon a csajok on kivul akiket meghúztam semmi jó nincs debbe. Buda az igazi aztmondom
Debrecen hegyek-völgyek, folyók (tavak) nélkül lett jó város.
Budapesten van minden: hegy is, folyó is.
Győrben vannak folyók.
Pécsett vannak gyönyörű hegyek.
Szegeden ott a csoda Tisza.
Miskolcon is szuper hegyek vannak és tó is adódik.
Debrecennek mindezeket kompenzálnia kell.
Nekem hiányoznának a hegyek és a víz Debrecenből.
Budapesten nőttem fel, lakom most is és nem szeretem.
Nehezen viselem el az embertömeget akár a metrón, villamoson, akár a Kiskörút, Nagykörút, Rákóczi út járdáján. Kevés a zöld, túl sok az épület, túl kicsi a tér.
A közlekedés lassú, jelenleg 10 kilométerre van a munkahelyem, ami 50 perc-egy óra. Oké, a nagyvárosi közlekedésben benne vannak a sűrűn levő megállók, a közlekedési lámpák, az átszállások, de ez akkor is lassú.
Nekem hiányzik a saját kert, amit én gondozhatok, ahova kiülhetek (úgy, hogy nem kell utazni és úgy, hogy a kert csak az enyém, nem mint egy zsúfolt budapesti park), hiányzik, hogy egyszerűen kisétálhassak a településről.
Egy nem (több)milliós városban talán kisebbek a távolságok és biztosan van tömeg, nade talán nem akkora. Viszont Debrecenből hiányoznának a hegyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!